Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2012 11:21:08

TOP 09 hledá cestu z krize, nikoli z vlády

TOP 09 hledá cestu z krize, nikoli z vlády

TOP 09 se ohrazuje proti všem mediálním manipulacím, které se snaží nepravdivě interpretovat postoje poslanců klubu TOP 09 a Starostové.

TOP 09 chápe svojí účast ve vládní koalici jako závazek vůči budoucímu vývoji České republiky a do té chvíle, kdy bude vláda prosazovat konsolidaci veřejných financí. „Hledáme cestu z krize, nikoli cestu z vlády,“ říká předseda Poslaneckého klubu TOP 09 a Starostové Petr Gazdík.

„Jsem pevně přesvědčen, že v tak závažné věci, jako je vyslovení důvěry či nedůvěry vládě, budou poslanci klubu TOP 09 a Starostové vždy hlasovat jednotně,“ vysvětluje Petr Gazdík

„Jsme si vědomi toho, že stín soudního jednání s představiteli Věcí veřejných dopadá i na vládní politiku. A jsme si vědomi i toho, že nyní musíme kvůli deficitu veřejných financí prosazovat taková opatření, která nikdo nebude přijímat s velkou radostí. Jsou to nicméně opatření, jež zabrání daleko razantnějším krokům v budoucích letech. Jakékoli domněnky o oslabování koalice ze strany TOP 09 jsou proto zcela nepravdivé,“ doplňuje místopředsedkyně TOP 09 Helena Langšádlová.

Alžběta Plívová
tisková mluvčí TOP 09
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama