Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2021 8:50:17

ČR přes palubu. »Spojenci« opět zklamali!

ČR přes palubu. »Spojenci« opět zklamali!

Vzájemná solidarita států Evropské unie (stejně jako NATO) má pro ČR spíše abstraktní význam.

 

Kauza Vrbětice je toho opětovným důkazem. Unie údajně dál stojí v této kauze za Českou republikou, ale k vyhošťování dalších ruských diplomatů se nepřidá! Osamocenými hráči v této hře na vyhoštění diplomatů tak zůstaly pouze vždy protirusky »přicmrndávající« pobaltské státy, Slovensko a Bulharsko.
Likvidace pomníku maršála Koněva, nepovedený scénář Koudelkových »čučkařů« a jeho »řídících spojenců«, v jehož závěru naše slavná opozice se senátory chtěla vyhlásit Rusku válku, pomyslnou konečnou v ničení téměř zlikvidovaných česko-ruských vztahů nejsou.
Politika pravicových stran - TOP 09, Pirátů či STAN, ODS, KDU–ČSL či »sorosových« Pirátů - vedoucí k likvidaci české státnosti, má další vrcholy obzoru. V krátkodobém horizontu přijetím eura skoncovat s českou korunou, z dlouhodobého hlediska zlikvidovat poslední zbytky suverenity našeho státu ve prospěch Německa a Západu.
V kauze Vrbětice vláda Andreje Babiše zadání Západu splnila. Vzájemné Česko ruské vztahy se dostaly na bod mrazu, zničeny byly zbytky obchodní spolupráce. USA se nemusí obávat o naši »bezpečnost« z důvodu dostavby JE ruskou firmou. Vakcína Sputnik, kterou začíná očkovat i slovenský stát a začne se vyrábět v Německu, zůstane pro spoustu našich zájemců nadále pouze zbožným přáním. ČR pro EU nadále zůstává dojnou krávou, odbytištěm jejich odpadu, montovnou s třetinovou mzdou svých zaměstnanců.
Podle českého ministra zahraničí Jakuba Kulhánka naší podpory na solidární vypovězení dalších Rusů z unijních států by se mohlo dostat na summitu EU za dva týdny. Rčení »slibem nezarmoutíš« se pro naši vládnoucí garnituru stává stále častěji aktuálnější. Stejně jako nevyslyšené volání občanů na vystoupení ČR z EU na základě stále chybějícího referenda, pro jehož přijetí není politická vůle.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama