Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • Praha 18
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.05.2021 18:40:00

Máme za cíl sdružovat osobnosti odborné kvality místo politiků, to se zatím daří

Máme za cíl sdružovat osobnosti odborné kvality místo politiků, to se zatím daří

Aliance pro budoucnost přijala další dva nové členy. Tentokrát se jedná o hnutí Zdraví Sport Prosperita a Starostové pro kraj, kteří se stejně jako zbytek Aliance hlásí k tradiční pravicové politice a zodpovědnému hospodaření České republiky.

Aliance pro budoucnost má za cíl primárně sdružovat osobnosti velké odborné kvality místo politiků a to se nám zatím zdárně daří. Hnutí Zdraví Sport Prosperita má potenciál obohatit naše kandidátky o velké osobnosti z oblasti zdravotnictví a sportu. V jejich gesci budou také tato témata v našem volebním programu. Tím věříme, že bychom mohli mít nejlépe zpracovaný program ze všech kandidujících subjektů.
Hnutí Zdraví Sport Prosperita má ve svém středu několik významných osobností s odborným vzděláním v lékařství, ekonomii i školství, zároveň má i zkušenosti s lokální politikou. V minulém roce kandidovalo za hnutí i několik osobností do Senátu. Mezi nimi například i Filip Smoljak nebo doktor Vladimír Dryml, chirurg s mezinárodní praxí.
Dalším subjektem, který se připojil k v březnu vzniknuvší Alianci pro budoucnost jsou Starostové pro kraj, které přístup v APB dodal impuls k angažování se v celostátní politice. Starostové pro kraj jsou úplně přirozeným spojením úspěšných osobností v městech a obcích, kterých si lidé všímají pro jejich myšlenky a činy a opakovaně je volí.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama