Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2021 6:37:00

Velmi špatná zpráva pro naši zemi

Velmi špatná zpráva pro naši zemi

Komentář na facebookovém profilu k článku serveru Seznam zprávy o vlastizradě

 Říkám jasně Rosatom skončil, v tendru na dostavbu Dukovan nebude a ruští diplomaté ze země odejdou. Takže je to jednoznačný úspěch České republiky. Znovu říkám, že poté, co ruští špioni odletěli a přiletěli naši vyhoštění diplomaté, byla jednání třech výborů Poslanecké sněmovny, kde se mě ptali i na cestu do Moskvy. Výbor pro bezpečnost svým usnesením poděkoval všem aktérům včetně Ministerstva vnitra. Tím to skončilo.

4. května Seznam zprávy svým článkem vypustily atomovou bombu, kdy napsaly nehoráznou pomluvu, že jsem vlastizrádce. V 6 hodin ráno to vyšlo a opozice na to hned naskočila. Pekarová Adamová (TOP 09), Fiala (ODS) a Jurečka (KDU-ČSL) okamžitě tweetovali a ruská strana najednou zjistila, že má nabito. A to je bohužel velmi špatná zpráva pro naši zemi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama