Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.05.2021 16:21:34

Dnes rezignoval na svoji funkci předseda Národní sportovní agentury Milan Hnilič

Dnes rezignoval na svoji funkci předseda Národní sportovní agentury Milan Hnilič

Jako důvod své rezignace označil obrovské pracovní vytížení, na které doplácela jeho rodina.

Dnes rezignoval na svoji funkci předseda Národní sportovní agentury Milan Hnilička.

Jako důvod své rezignace označil obrovské pracovní vytížení, na které doplácela jeho rodina.

V současné době probíhá vypořádání nálezů kontroly Ministerstva financí. Ta však neměla vliv na jeho rozhodnutí, jak sám odstupující předseda NSA podotkl.

Jak znám Milana, tak mluví pravdu. Tlak na jeho osobu byl enormní, hlavně po nešťastné teplické schůzce. Všimněte si, kdo na něho bude nyní nasazovat. Uvidíte, že hlavně zástupci stran úzce spojených se sportovní mafií. Ti, kteří naštěstí přestali usměrňovat toky peněz pro vyvolené a také své prapodivné podvodné aktivity, na něž byli po dvě a půl desetiletí zvyklí. Právě na ně poukazoval Nejvyšší kontrolní úřad svými podrobnými závěry.

Věřím ale, že už nikdo nezpochybní současné přerozdělování finančních prostředků, které viditelně pomohlo sportovnímu prostředí, zejména sportu dětí a mládeže a jejich trenérům.

Milan Hnilička odvedl velký kus práce a musím potvrdit, že nebylo jednoduché oddělit financování sportu a vytvořit toto malé ministerstvo sportu. Přesto se nám to podařilo hlavně ku prospěchu amatérského sportu a sportu pro všechny, což mi potvrzujete z mnoha a mnoha klubů. Opravdu takovou podporu od vás potřebujeme, protože bude docházet k útokům a tlakům sportovních mafiánů na změny ve financování, aby se jim vrátily „staré dobré časy“. Také jako pomstu za ztrátu jejich vlivu. A ta začíná již nyní, přes politické pokrytce a sluhy jejich zájmů. Nejen ve Sněmovně a Senátu, ale také v médiích.

Milanovi i touto cestou děkuji za úspěšnou spolupráci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama