Ing. Michal Dvouletý, MBA

zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • Soukromníci
  • Zlínský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2021 9:45:00

Odmítáme dělení občanů na dvě kategorie

Odmítáme dělení občanů na dvě kategorie

Komentář na facebookovém profilu k diskriminaci neočkovaných

 Když se Adolf Hitler chopil moci, prosadil zákony, které rozdělily obyvatele Německa na ŘÍŠSKÉ OBČANY, kteří měli všechna práva, a „druhořadé“ STÁTNÍ OBČANY, kteří neměli říšské občanství a jejichž práva byly významným způsobem omezena. Aby v tom byl pořádal, začali nacističtí úředníci vydávat říšským občanům tzv. „AHNENPASS“, tj. pas árijského původu.

Když Evropu zasáhla hysterie spojená s pandemií Covid-19, jednotlivé vlády i Evropská unie jako celek začaly prosazovat zavedení „COVID PASŮ“, které mají rozdělit občany na ty, kteří mohou cestovat, chodit ke kadeřníkovi nebo na pivo do hospody, a na „druhořadé“ občany, kterým novodobí vládci chtějí tato práva pod rouškou boje s pandemií významným a zřejmě i trvalým způsobem omezit.

Tvrdé, ale snad dostatečně názorné přirovnání, které má za cíl upozornit na to, že svoboda je něco, co nesmíme nikdy obětovat. Pro Trikolóru, Svobodné a Soukromníky je svoboda na prvním místě.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama