ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2021 15:09:00

Chci vzbudit zájem mladých o politiku

Chci vzbudit zájem mladých o politiku

Poslanec TOP 09 Dominik Feri odstartoval kampaň „Mám hlas“, která je součástí kampaně koalice SPOLU pro říjnové volby do Poslanecké sněmovny.

 Nejmladší český poslanec bude cílit převážně na „svou generaci“ na kanálech, které jsou pro mladé nejpřirozenější, tedy převážně na Instagramu, v podcastech a dalších sociálních sítích. Součástí kampaně budou také výjezdy po krajských městech. Součástí kampaně je web mamhlas.cz, na kterém se postupně objeví speciální program pro mladé, volební průvodce, série edukativních článků o volbách, a právě slibovaný Dominikův podcast se zajímavými hosty.

Tři čtvrtiny českých voličů do třiceti let jsou podle nedávného průzkumu společnosti Behavio nespokojeny s dnešní politickou situací. Také právě proto hodlá Dominik Feri v kampani k mladé generaci hovořit hlasem, kterému mladí rozumí a zároveň jim ukazovat, že na každém hlasu záleží.

„Zvýšit zájem mladých lidí o politiku je mým dlouhodobým cílem. Po celou dobu mého působení v Poslanecké sněmovně se snažím politiku mladým lidem přibližovat. Považuji za klíčové, aby mladí lidé k volbám přišli, volby rozhodují o jejich budoucnosti, a aby přesně věděli, proč nás podpořit,“ říká Dominik Feri.

„Poslední rok zcela jasně ukázal, že mladí lidé jsou na chvostu zájmu vlády. Vláda během pandemie neřešila problémy mladých lidí a nenaslouchala jim. Bohužel tomu nebylo jinak ani předtím. Tato vláda dohlédne nejdále k volbám, ani o den dál. Neřeší budoucnost, přestože v ní budeme žít. Ochrana životního prostředí, moderní vzdělání, dostupnost bydlení či naše ukotvení na Západě pro tuto vládu není prioritou. To všechno chceme změnit a stojíme o podporu mladých voličů pro naše myšlenky,“ dodává Feri.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama