Ing. Michal Dvouletý, MBA

zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • Soukromníci
  • Zlínský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2021 17:01:00

K modernizaci teplárny v Uherském Hradišti by mělo být vypsáno referendum

K modernizaci teplárny v Uherském Hradišti by mělo být vypsáno referendum

Komentář k dnešnímu zasedání mimořádného zasedání zastupitelstva města Uherské Hradiště, které řešilo velmi sledované téma modernizace teplárny a vzniku spalovny komunálního odpadu

 Připravovaná modernizace teplárny v Uherském Hradišti je jedním z nejzásadnějších rozhodnutí, které ovlivní život v našem městě na dlouhé desítky let dopředu. Je proto správně, aby to byli právě občané města, kteří sami rozhodnou, jestli má být součástí této modernizace také vybudování spalovny komunálního odpadu pro celé Uherskohradišťsko.

Jde nejen o velké peníze, které se týkají nejen vlastní investice, ale také ceny tepla či nákladů spojených s likvidací komunálního odpadu, ale také kvalitní životní prostředí, o které občané našeho města nesmí přijít.

Proto jsem dnes vyzval vedení uherskohradišťské radnice, aby k modernizaci teplárny vypsalo místní referendum. Ať lidé sami rozhodnout o tom, jestli dají přednost spalovně komunálního odpadu či jiným variantám. Navíc blížící se volby do Poslanecké sněmovny dávají příležitost, jak místní referendum uspořádat bez zbytečných nákladů a maximálně komfortně pro občany našeho města.

Michal Dvouletý
člen zastupitelstva města

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama