Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2021 9:59:34

Přinese manuál pro městskou bytovou výstavbu levnější bydlení?

Přinese manuál pro městskou bytovou výstavbu levnější bydlení?

Milí sousedé, podepsáním manuálu pro výstavbu obecních bytů včera vedení Prahy učinilo další krok k rozvoji městského nájemního bydlení. Jaké výsledky od něj můžeme čekat?

 👉Manuál nazvaný Zadání investora pro městskou bytovou výstavbu hlavního města Prahy, který vznikl ve spolupráci Pražské developerské společnosti a Institutu pro plánování a rozvoj, stanovuje obecné podmínky pro městskou nájemní výstavbu. Tedy způsob, jak budou projekty na stavbu obecních bytů připravovány, jak bude vypadat jejich financování, jaká bude skladba bytů nebo jejich dispoziční řešení.👉Jasně daný jednotný postup má jistě potenciál stavbu obecních bytů urychlit. Je nicméně pravděpodobné, že žádnou změnu nepřinese. Podle nedávno přijaté strategie rozvoje bydlení v Praze se totiž i nadále počítá s výstavbou pouhých 500 městských nájemních bytů za rok. Aby se efekt přijatého manuálu mohl skutečně projevit, bylo by třeba tento počet alespoň zněkolikanásobit.A co vy❓Považujete tempo obecní výstavby bytů za dostatečné❓Nebo si stejně jako já myslíte, že bychom měli pořádně šlápnout na plyn❓Napište mi své názory👇👇👇do komentářů pod příspěvek.Článek, na který reaguji najdete zde:👉https://www.e15.cz/.../manual-na-stavbu-bytu-ma-praze...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama