Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.05.2021 18:25:22

MČ Praha 11 znovuotevřela poradenské centrum pro podnikatele!

MČ Praha 11 znovuotevřela poradenské centrum pro podnikatele!

Milí sousedé, milí podnikatelé, Městská část Praha 11 znovu otevírá Poradenské centrum pro naše podnikatele a živnostníky působící na Jižním Městě.

Poradenské centrum pro podnikatele a živnostníky jsme zřídili na našem Jižním Městě již v minulém roce a s ohledem na jeho úspěšnost a vytížení jsme se rozhodli pro něco obdobného i nyní, a to opět ve spolupráci s renomovanou společností Grant Thornton Advisory, s. r. o.

ℹ️ O co se přesně jedná?

✅ Jedná se o webový portál, jehož cílem je usnadnění přístupu k informacím o finančních kompenzacích spojených s omezeními z důvodu pandemie covid-19. Naleznete na něm nejen seznam podpor, o které lze aktuálně žádat, ale rovněž i základní parametry programů, podmínky pro podání žádostí a návod k jejich vyplnění. Dále také nabízí možnost položit konkrétní dotazy. Webový portál je navíc pravidelně doplňován o nové informace, čili se nemusíte bát, že by informace, které na něm naleznete, byly neaktuální.

ℹ️ Na jaké adrese tento webový portál mohu najít?

✅ Webový portál naleznete na www.czcovid.cz

ℹ️ Komu je webový portál určen?

✅ Webový portál je určen podnikatelským, ale i nepodnikatelským subjektům.

ℹ️ Platí se něco?

❌ Ne, neplatí se nic.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama