JUDr. Jiří Vyvadil

No, budeme trpět, ale udělali jsme si to sami.
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.06.2021 10:06:44

Kde to vázne ? A vypovídat americké a dánské špiony nebudeme?

Kde to vázne ? A vypovídat americké a dánské špiony nebudeme?

Česká republika nastartovala naprosto neotřelý způsob provádění diplomatické služby. Vypovězení tuším dvaceti ruských diplomatů ze země a v podstatě masakr diplomatických vztahů s jedinou evropskou supervelmocí doslova vyrazilo západní Evropě dech.

 

Ale, když už jsme se vydali touto cestou, boje proti špiónům v ambasádách, očekával bych alespoň podobně rozhořčený tón na adresu Američanů a Dánů, tak jako velmi na tvrdo o tom hovořil prezident Macron či německá kancléřka Merkelová, zejména když do Evropy zavítá americký prezident Joe Biden, kterého Robert Owen pokládá za rozhodujícího spolupachatele masivního odposlechu lídrů spřátelených zemí.

Ale zatímco Babiš burácel proti Rusku, v záležitosti, která se opírá o stejné smyšlenky jako kdysi fake pokus o otravu ricinem, pocházející z téže autorské dvojice Kundra – Koudelka, teď, když západní Evropa je rozhořčena ani Babiš, ani ten nový ministr zahraničních věcí (ještě jsem si jméno nezapamatoval a zřejmě ani nechci) se k Západní Evropě nepřipojí ani slůvkem.

To by byla skutečně svrchovaná zahraniční politika, ale to by se asi nelíbilo americkým loutkovodičům, zejména CIA. Na to ti naši kašpaři nemají.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama