Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2021 9:51:46

Dopis Petru Fialovi a jeho cirkusové vystoupení

  Dopis Petru Fialovi a jeho cirkusové vystoupení

Předseda ODS Petr Fiala v cirkuse Poslanecká sněmovna včera předvedl další ze svých kabaretních show

 

Prý chce zachránit tuto zemi, navrátit lidem důstojné žití, zbavit je Babišovy vlády, která má na svých bedrech několik desítek hříchů a další přibývají každým dnem jejím vládnutím.

  Panu Fialovi byl zaslán před několika týdny dopis jednoho z nespokojených občanů naší země, který zůstal samozřejmě bez jakékoliv odpovědi. Od té doby, alespoň níže uvedený dopis koluje po sociálních sítích.

   Nechci komentovat obsah onoho dopisu. Přesto malou poznámku, která z něj k  předsedovi ODS zaznívá, si neodpustím. Věřím, že až začnete dělat politiku pro všechny občany naší země a nikoliv pro SVÉ osobní požitky (členů ODS), až přestanete manipulovat s občany ČR, pak se možná návratu ztracených voličů, díky rozkradené republiky ve Vaší dřívější režii, dočkáte.

 A nyní již slíbený kolující dopis pana Prančla.

  Dne  11. března 2021 jsem doporučeně zaslal níže uvedený dopis předsedovi ODS Petru Fialovi  se žádostí o jeho vyjádření k němu.

    Vzhledem k tomu, že k dnešnímu dni 22. dubna 2021 jsem neobdržel žádnou odpověď, dovoluji si text dopisu tímto způsobem zveřejnit.

    Vážený předsedo ODS pane Fialo,

rozhodl jsem se Vám napsat,  protože se mi nelíbí jak se chová ODS například k důchodcům, kterým záviděla 5 tisíc Kč, které dostali před vánocemi a přitom členové ODS jak vám zde uvedu si přilepšují kde mohou !!

  Nejprve bych rád připomněl pana Dalíka a pana Nečase a jeho milenku která prakticky řídila vládu ČR a dostávala dárky, které přesahovaly částku milionů  korun.

  Paní hejtmanka Muritzová dokonce února 2021 měla  navíc plat poslankyně,  což měsíčně dělá 90 tisíc Kč + náhrady + působení  v některém z výboru poslanecké sněmovny.

 Hejtmani krajů mají údajně 120 tisíc Kč měsíčně. Dále je vedena v těchto firmách: Quality for life  o.p.s., Vědeckotechnický park Plzeň a.s.Techmania science center o.p.s., Plzeňské městské dopravní podniky a.s., rehabilitační zařízení M+P s.r.o.

   Dalším je  starosta Klatov pan Rudolf  Salvetr, který  podle zjištění jako starosta bere měsíčně 85 600 Kč, jako náměstek pro školství v Plzeňském kraji podle zjištění bere měsíčně 72 tisíc Kč. Dále je veden v těchto firmách:

Klatovská nemocnice a.s., zimní stadion Klatovy o.p.s., šumavské vodovody a kanalizace a.s., Klatovské katakomby z.s., BK Klatovy z.s., sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska, sdružení měst a obcí PK. Jeho manželka je ředitelkou ZŠ v Klatovech, jejímž zřizovatelem je Město Klatovy, kde je Pan Salvetr starostou. Syn pana starosty je ve vedení Gymnazia Klatovy, jehož zřizovatelem je PK, kde jeho otec je náměstkem pro školství.

 Od ODS je neustále slyšet, že premiér Babiš je ve střetu zájmů, s čímž na 100 % souhlasím, ovšem to by také mělo platit i pro členy ODS,  jmenovitě pro pana Salvetra !

   Dalším  je  starosta Sušice pan Mottl., Který dle zjištění pobírá měsíční odměnu 78400 Kč. Navíc je pan Mottl uveden v následujících organizacích: nemocnice Sušice o.p.s., místní akční skupina Pošumaví, Pošumavská odpadová s.r.o.

  Dalším je primátor města Plzeň pan Baxa Martin.  Od něj jsme informaci o  výši měsíční odměny primátora Plzně  neobdrželi.  Pan Baxa je navíc místopředsedou ODS, dále pobírá měsíční plat poslance, který je 90 tisíc Kč plus náhrady +  příplatek za působení ve výboru PS PČR. Je zastupitelem  v ZPK. Další jeho aktivity jsou Nadace Věry a Vladimíra Janouškových, nadace 700 let města Plzně, regionální rozvojová agentura PK o.p.s. Galerie města Plzně o.p.s. a Sutnar – nadace Radoslava a Elaine Sutnarových

 Posledním členem ODS z Plzeňského kraje je pan Bečvář, který si ve Skelné Huti postavil dvě obrovské silážní jímky, což by pro nás obyvatele Skelné Huti nebyl problém, ale tyto stavby si postavil na částech soukromých pozemků jiných osob bez jejich souhlasu. On je přeci milionář, člen ODS a funkcionář této strany v Plzeňském kraji, tak si může dělat všechno !  Když stavěl tyto obrovské silážní jímky  tak ve stavebním povolení je uvedeno, že k nim bude zhotovena nová příjezdová cesta a dokonce je i tato cesta zkolaudována.

Problém ovšem je, že tato nová cesta tady vůbec není a pan milionář a funkcionář ODS tak ničí svými těžkými stroji naši obecní cestu  a také mostek  přes který těžké stroje jezdí. Tento mostek nemá ani tonáž, aby přes něj tak těžké stroje mohly jezdit. Výsledek je, že máme totálně zničenou obecní cestu a mostek je v havarijním stavu !!  Škoda může dosahovat 2 – 3 milionu Kč. To by měli zaplatit daňoví poplatníci  ?????    Mám dojem, že nikde neexistuje zákon, že by  jsme z peněz daňových poplatníků měli podporovat podnikání milionáře a funkcionáře ODS pana Bečváře ani jiných !

  Dalším v řadě je primátorka města Brna paní Vaňková, která pobírá měsíční odměnu cca 120 tisíc Kč a je zapojena v následujících organizacích: Veletrhy a.s., Svaz měst a obcí ČR, sociální nadační fond města Brna a jihomoravského kraje, Spolek pro GP Brno, nadační fond pro zbudování a provozování dokumentačního centra holocaustu  na Moravě, Arena Brno a.s.

    Posledním “příkladem“ je Martin Kupka, který je místostarostou ODS, dále starostou města Líbeznice, kde žije cca 2200 obyvatel  a starostův plat se pohybuje v rozmezí 40 – 50 tisíc Kč.  Jako poslanci mu náleží  plat 90 tisíc Kč + náhrady + zastoupení ve výboru PS PČR. Dále je 1. náměstkem hejtmanky středočeského kraje a jak dobře vím, např. pan Salvetr bere jako neuvolněný náměstek hejtmanky Plzeňského kraje odměnu 72 tisíc kč. měsíčně.  Pan Kupka je dále  předseda dozorčí rady Šárka cz o.p.s. a předseda správní rady MAS Nad Prahou o.p.s.

   Domnívám se, že o tom jak se chovají tito členové ODS by se měli velmi rychle dozvědět voliči, kteří na podzim půjdou k volbám, aby věděli koho volit v žádném případě nemají !!

   Ve svém dopise jsem vybral jen pár členů ODS, kteří jsou starosty či primátory, nebo hejtmani, ovšem ODS má další spoustu  starostů, primátorů a hejtmanů, kteří mají stejná privilegia jako ti o kterých Vám píši ve svém dopise.

  Pane Fialo, vůbec mi nejde na rozum, jak to všechno  tito vaši „nadlidé“ mohou  stíhat ??? Ale důležité je, že to hlavně sype, že ano !!!!  Ve vašem programovém prohlášení před volbami jsem nikde nečetl, že chcete bojovat proti korupci. Proč asi ??

      S pozdravem

       Prančl Antonín

       Skelná Huť 19,

      34022 Nýrsko

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama