Mgr. Miroslav Žbánek, MPA

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.06.2021 12:29:00

Dá se splnit i sen, který se původně zdá jako bláznovství

Dá se splnit i sen, který se původně zdá jako bláznovství

Komentář na facebookovém profilu k přírodě v okolí Olomouce.

V rámci našich pravidelných „zelených pátků“ jsme se dnes s kolegy vydali do Holického lesa, kde jsme se byli podívat na úctyhodný výsledek mnohaleté práce Spolek pro Holický les. Ten ukazuje, že když vynaložíte hodně osobní námahy a energie, dá se splnit i sen, který se původně zdá jako bláznovství. Prostě když se chce, tak to jde. Stromy už pěkně rostou a mezi nimi je nádherná louka.

S paní Ivanou Kalodovou a dalšími aktivními obyvateli Holice jsme se bavili i o dalších možných vylepšeních – třeba o myšlence vybudovat u odpočívadla v Holickém lese dětské hřiště s venkovní posilovnou. A podívali jsem se také do míst, kde má vzniknout in-line stezka mezi pásy lesoparku.

Nakonec jsme však šli ještě o kousek dál za silnici, kde kdysi bývala oblíbená třešňová alej. Z té dnes zbývá už jen pár živořících stromů, ale shodli jsme se, že stojí za to ji obnovit. A až se podaří, věřím, že se stane dalším z míst, kam mohou lidé z Holice i celé Olomouce chodit na výlety.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama