MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2012 23:06:45

Artkino CENTRÁL popraveno zastupiteli města

Artkino CENTRÁL popraveno zastupiteli města

Vyhlášené artové kino v Hradci Králové čeká bez okamžité pomoci zánik

Leoš Kučera: Tak, artkino CENTRÁL bylo zastupiteli města před pár minutami popraveno. I přes kecy, že všechny politické kluby chtějí jeho zachování se to nějak nepovedlo ani ve verzi odkupu všeho majetku majetku a odchodu sdružení Pro-Centrál k 30.6.. Pokud během několika dní nenastane nějaký zázrak, patrně od dubna bude kino zavřeno. Děkujeme všem za podporu a zbylým přejeme hodně spokojených mailů. Přehled o hlasování zveřejníme během večera.

Jan Hýsek: Tady už dávno nejde o dobro občanů. Jenom pro připomenutí: 65.000 návštěv kina v roce 2011 + 30.000 návštěv jiných akcí v Centrálu v roce 2011.

Celkem trefně situaci popsal jeden z Hradečanů v diskusi: Tady od začátku nešlo nikomu o Centrál a pan náměstek Soukup a jeho tým jsou normální gauneři a teď  to odnese Centrál a všichni lidi, co to kino měli rádi a fandili mu. Doufám, že si to do voleb všichni zapamatujou! I když asi doufám marně, protože pan Soukup soustavně škodí tomuto městu již několik volebních období. A ještě smutnější je, že není zdaleka sám, ostatní se nechají často do jeho her vmanipulovat... Jenže si neuvědomují co tím způsobí, protože kino Centrál patří dle mého názoru ke klenotům našeho města a tak bychom k němu měli přistupovat a měli bychom si vážit pana Kučery, který z něho udělal evropské kino na vrcholné úrovni. Ale ničit bylo vždy snadnější a to se zastupitelům daří skvěle.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama