ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2021 21:25:00

Dostali jsme tvrdou lekci

Dostali jsme tvrdou lekci

Okamžitá pomoc: poslat peníze. Trvalá pomoc: řešit klimatickou krizi!

 Jsme šokováni obrazy spouště, kterou způsobilo tornádo na Jižní Moravě. Vyjadřujeme nejhlubší soustrast rodinám a blízkým všech obětí této katastrofy i lítost všem, kterým tornádo vstoupilo do života.

Je povzbuzující vidět, že umíme držet při sobě, když je nejhůř. I my přispíváme do finančních sbírek a vyzýváme k tomu i všechny naše podporovatele. Můžete využít například ZDE nebo ZDE.

Je alarmující, že jev, o kterém jsme dosud slýchali spíš jen ve zprávách ze vzdálených končin, udeřil tak náhle u nás. Není tajemstvím, že vědci už roky varují před důsledky změn klimatu, mezi které budou stále častěji patřit extrémní projevy počasí. A nejen sucho nebo přívalové deště, ale i hurikány a tornáda v místech, kde se dříve téměř nevyskytovaly.

Dostali jsme tvrdou lekci. Sami jsme proti síle přírody takřka bezbranní. Ale společně dokážeme leccos. Stejně, jako jsme se už mnohokrát spojili v úsilí pomoci co nejdříve odstranit následky pohromy, stejně tak musíme společně aktivně řešit klimatickou krizi. A urychleně začít opouštět všechny činnosti, které k ní přispívají.

Teď je potřeba pomoci zasaženým, ale hned potom je potřeba jediné - začít brát oteplování planety opravdu vážně. Týká se nás víc, než si mnozí z nás připouštěli.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama