Ing. Michal Dvouletý, MBA

zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • Soukromníci
  • Zlínský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.06.2021 21:15:00

Peníze patří lidem, ne nenasytnému státu

Peníze patří lidem, ne nenasytnému státu

Komentář na facebookovém profilu k dni daňové svobody

 Den 25. 6. 2021 byl dnem daňové svobody. Že nevíte, co to znamená? Jednoduše řečeno, všechno, co jste vydělali od 1. ledna do pátku, to všechno vám sebral stát. Teprve od včerejšího dne vyděláváte sami na sebe. Příšerné, co říkáte?

Přitom v roce 1929 se den daňové svobody slavil již neuvěřitelného 19. února! A jen za poslední čtyři roky se zdanění občanů naší země zvýšilo na tolik, že den daňové svobody slavíme de facto o měsíc později!

Chce to změnu. Peníze patří lidem, ne nenasytnému státu. Jako Trikolora Svobodní Soukromníci vám necháme víc. Zrušíme nebo snížíme daně, spustíme antibyrokratickou revoluci, radikálně zeštíhlíme státní aparát a zastavíme zbytečné regulace.

Máte právo žít a prosperovat, ne vydělávat na byrokraty.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama