ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.07.2021 7:42:00

Covidová hysterie nabývá dalších rozměrů

Covidová hysterie nabývá dalších rozměrů

Komentář na facebookovém profilu k dočasnému uzavření hranic se Slovenskem.

 Krok slovenské vlády, která nečekaně uzavřela hranice, pokládám za pořádnou podpásovku. Covidová hysterie tím dosahuje dalších rozměrů. Zbrklá a v konečném důsledku zcela zbytečná opatření našich sousedů pak navíc likvidují i ty poslední benefity EU v podobě garantovaného volného pohybu osob.

Postavit v roce 2021 na hranicích betonové zátarasy a nahnat k nim policii, to je podle mne naprostý vrchol hlouposti a urážka obyvatel obou národů, které navíc po dlouhá desetiletí tvořily jeden stát a dosud je pojí silné pouto.

Slovenská vláda to jednoduše přepískla – a na tom nic nezmění fakt, že nyní vzala mírnou zpátečku. Naopak česká vláda se zase nijak extra nepřetrhla, aby pomohla lidem (popř. firmám), kteří se kvůli zavřeným hranicím dostali do velmi svízelných situací.

Vládní papaláši se jednoduše vykašlali na své občany, nakonec není to poprvé a jistě ani naposledy. Věřím, že jim to lidé sečtou v nadcházejících volbách…

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama