Mgr. Miroslav Žbánek, MPA

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2021 6:41:00

Doprava pro cyklisty je v Olomouci zase o něco bezpečnější

Doprava pro cyklisty je v Olomouci zase o něco bezpečnější

Komentář na facebookovém profilu k dokončení cyklostezky.

 Poslední úsek cyklostezky, který doplnil Jantarovou stezku na území města, je hotový. Z ulice U Ambulatoria vede cyklisty podél řeky Bystřice z olomoucké městské části Hodolany do Bystrovan.

Kromě doplnění posledního kousku Jantarové stezky se stavbou podařilo definitivně vyřešit také dlouholetý problém, a to nebezpečné přejíždění cyklistů přes frekventovanou Hodolanskou ulici. Nově je stezka bezpečně převádí pod mostem mimo tuto rušnou komunikaci.

Dlouhá léta jsme všichni, kdo jsme tudy projížděli sami nebo se svými dětmi, volali po nějakém řešení, které by usnadnilo překonání Hodolanské ulice. I s ohledem na častou bezohlednost řidičů byl někdy přejezd přes rušnou silnici takřka nemožný. Proto jsem moc rád a děkuji všem, kteří se na přípravě a realizaci této části cyklostezky roky podíleli, že se podařilo tento problém vyřešit a doprava pro cyklisty je v Olomouci zase o něco bezpečnější.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama