Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.07.2021 0:31:36

Svět zešílel a lidi zcvokli

Svět zešílel a lidi zcvokli

Tento svět rozděluje zcela cíleně a systematicky hrstka lidí, která jej ovládá. Sci-fi romány a filmy, napsané a natočené před třiceti lety se stávají realitou stejně, jako vize Julese Verna v jeho románech. Jenže Verne byl ve výsledku pozitivní.

Rouškaři jedou proti antirouškařům, Babišovci proti Pirátům, Piráti proti Babišovcům a většině národa, Fiala proti slepicím v klecích a proti 30% důchodcům, Volný proti všem, lidi mimo politické spektrum či někým financovaní, napadají hystericky tu či onu partaj či politika, drtivá většina politických subjektů slibuje to, co slibuje a neplní už 30 let, jiní zase naprosté pitomosti či podružné věci, lidi posílají na Moravu peníze a odjeli tam makat a politici v kvádrech dělají kampaň.

Fotbalisté klečí před narkomanem a kriminálníkem, za vlčí máky na dresech na památku válečným hrdinům dostala kdysi Anglie pokutu, ale Holandsku se za duhové stužky na dresech tleská. Boleynová byla černoška, strháváme sochy a místo nich stavíme pomníky vlastní idiocie. Přejmenováváme obrazy, přepisujeme nepřepsatelnou historii, Hitler prý vykonal i některé dobré věci a bojoval proti komunismu a Rusko ho vlastně vyprovokovalo, USA šířilo napalmem a dnes „humálními“ zbraněmi demokracii stejně, jako kdysi křižáci mečem křesťanství.

Inženýři z Afriky nás obohacují a evropské ženy je provokují a urážejí. Kostely přestavujeme na mešity. Transky, co si na Prague Pride odskočily z privátů poškozují ty, kteří se narodili v jiném těle a tyto nešťastníky vysouvají na okraj společnosti, stejně jako gaye a lesbičky. Prague Pride škodí „své“ komunitě stejně dramaticky, jako romea.cz Cikánům, stejně, jako Člověk v tísni potřebným. Z těchto organizací se staly penězovody, utrácející většinu prostředků na mzdy a nesmyslné PR. Ostatně, kolika Cikánům sehnala Romea.cz práci?

Kolika z nich vysvětlila, že pracovat je normální, že chodit so školy je je normální a je to základ budoucího úspěchu? Romea.cz ve svém výsledku Cikánům škodí, jde jen o tendenční, k ničemu nemotivující pokrytecký populismus. Populismus, který platíme z našich daní, aby si Vláda pokrytecky odškrtla kolonku, že „něco dělá“. Pokud ale někdo poukáže na zdevastované byty, je rasista. Znám osobně spoustu Cikánů, kteří mají dvě zaměstnání a jejich děti studují. Znám i takové, kteří křičí o diskriminaci a rasismu.

Prosazujeme právo na adopci dětí homosexuály, a přitom žádné právo na adopci dítěte neexistuje. Navíc, počet heterosexuálních párů žádajících o adopci několikanásobně převyšuje počet dětí vhodných k adopci. Skloňují se práva homosexuálů, ale na práva dětí, které chtějí adoptovat, se nikdo neptá. Z dítěte se stalo politické zboží. Zcela se ignorují výpovědi dnes dospělých, kteří byli vychováváni homosexuálními páry. O ty děti, těm co hlásají svoji pravdu ve skutečnosti vůbec nejde.

V rámci covid opatření se tu rozkradly dle kontrolních orgánů miliardy, ale Policie nekoná, protože musí třískat s táty bez roušek o dlažbu. Dalík dostal za nápis na papírovém ubrousku v restauraci, která používá ale jen lněné 5 let. Zbrojní zakázky, IT zakázky, rekultivace jsou křišťálově čisté. Ten, kdo zrealizoval vládní puč je uměle protěžován a míří do Sněmovny. S kompry na všechny ostatní. Prezidentské volby se zopakují – ne za Zema, ne za Drahoše, ale proti tomu druhému.

Tyto volby bude boj mezi Antibabišovci a Antibartošovci. Menší zlo, versus větší zlo. Jenže anti není program. Z TOP09, ODS a Lidovců, se staly středolevicové, eurohujerské strany. Pravice přestala existovat, nastoluje se fašistický socialismus s lidskou tváří, obětuje se naše osobní svoboda a suverenita této země. Politici mlaskají u koryt a lid, nakupující na dluh mlaská u mekáče a nakupuje v e-shopech jak šílený. Máme se příliš dobře, aby lidé ucítili tu smyčku, co jim stahují kolem krku.

Pokud vyhrají Piráti, podle mého zdaní nemovitosti, majetky a úspory a nastolí fašistický marxismus. Když vyhraje ANO, bude to nepatrně menší průser, ale průser to bude. Další průser je, s kým je připraveno kolaborovat Spolu se sterilním Fialou na štaflích, ve vinici, či u oslíka v kvádru. Šlapky z privátů sundají ceny a Vláda zvedne daně. Obrovským způsobem narostly realizované hypotéky, což logicky zvedlo ceny realit, ale zároveň to zvýšilo riziko kolapsu, až ti zadlužení přestanou splácet.

Jinak, mimo jiné provozuji pracovní portál a vidím, co se děje na trhu práce. Do roka bude obrovský ekonomický kolaps a mimo jiné se začne hroutit trh práce. Vedle toho se bydlení stává čím dál více nedostupné a stávající smýšlení voličské základny ale neposouvá doleva, ale k extremistům a populistům, kteří této zemi nic dobrého nepřinesou. Lidi, přestaňte hltat media, vykašlete se na koblihy, lízátka i travku, či lidskou závist proti těm, co se vlastní pílí dopracovali k majetku.

Začněte myslet hlavou, začněte myslet za rodinu, děti, vnoučata. Prosím. Dneska jste dětem možná koupili zmrzku na úvěr, ale je otázka, zda pro ně za rok budete mít na chleba. Užijte si s rodinami léto a prázdniny, ostatně, po nich se Covid vrátí v mnohem horší podobě. Pak vás ale prosím, rozhodujte u volem v zájmu vlastních rodin a ne na základě populistických slibů.

Hezké prázdniny všem

Michal Malý

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama