Miroslava Němcová

  • ODS
  • Praha 1
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.07.2021 11:34:00

Když může Stropnický, tak může každý, ne?

Když může Stropnický, tak může každý, ne?

Komentář na facebookovém profilu k inspekci provedené Matějem Stropnickým a Janou Maláčovou.

 Represivní složky a úřady státu zneužívány v kampani

Babišova a Hamáčkova kampaň: kolona policejních vozů, desítky policistů, dramatické záběry ze zásahu. Člověk by myslel, že policie zatýká extrémně nebezpečný gang zločinců. Ale šlo o zátah na mladé lidi, kteří se bavili v nočních klubech a pár jich dokonce tančilo. V době covidu měli naši mladí kvůli nekompetentní vládě nejdéle zavřené školy, o prázdninách po nich jde policie.

Maláčové kampaň: desítky kontrolorů a policistů zasahují v jedné firmě, do dalších se během kampaně chystají.  Akci vede ministryně práce se svým poradcem Matějem Stropnickým, shodou okolností kandidátem za ČSSD v parlamentních volbách. Výsadek připomíná trestnou výpravu. Co tam dělal Stropnický? Jaké má oprávnění ke kontrolám kohokoli a kdekoli? Chystá se také kontrolně- policejní výsadek do Babišových firem? Prosím o vstupenku na takovou akci. Když může Stropnický, tak mohou všichni, ne? 

To jsou dva aktuální příklady neakceptovatelného nasazení kontrolních a represivních složek státu do kampaně vládních stran. Demonstrace moci a zastrašování občanů. Když se to děje v kampani, co bude po volbách? Znárodní Agrofert i to málo, co ještě nemá? Budou soudy s nepřáteli lidu? Nějaký Urválek se vždycky najde a ruské poradce může zastoupit Stropnický s Maláčovou. Hamáček bude řídit zatýkání a Babiš podepisovat rozsudky. Protože dějiny se opakují.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama