Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2021 6:55:09

Je naší povinností bránit české národní zájmy !

Je naší povinností bránit české národní zájmy !

Zaujal mne nedávno zveřejněný výborný rozhovor v Haló novinách s názvem USA mají Ukrajinu pod kontrolou.

 

Přiznám se, že okamžitě po vzhlédnutí jeho titulku jsem si  sám pro sebe dodal,  STEJNĚ JAKO  NÁS!  Na rozdíl od Ukrajiny ale podstatně delší dobu!

 Po převratu v 89. roce bylo jasné, že je pouze otázkou času, kdy se  náš stát  dostane plně  do podřízenosti Západu. Jednotlivé kroky   k likvidaci suverénního,  dnes  již jen českého státu na sebe nenechaly dlouho čekat. Podpis  Česko – německé deklarace z roku 1997, vstup  ČR bez referenda  do NATO, naše  ukotvení v EU patří k milníkům cesty ke ztrátě suverenity našeho rozbitého státu.

Dnes naši občané  jen mlčky přihlížejí odstraňování pomníků našich skutečných osvoboditelů od fašismu ve 2. světové válce, vyhosťování ruských diplomatů, dozvídají se stále nové bajky z pera cizích zpravodajských služeb v kauze Vrbětice a dalších, které dostaly Česko – ruské vztahy na bod mrazu.

 Jen mlčky můžeme závidět jiným státům ( nemusí se jednat vždy o velmoci), kterak uskutečňují svou cílevědomou samostatnou politiku.Německo  přes nátlak  USA  nakonec dokončí  plynovod Nordstream 2 pro přepravu ruského plynu do Evropy.  Ticho po  pěšině zavládlo zdá se  na Kubě, poté kdy nás veřejnoprávní televize dva dny nepřetržitě masírovala, kterak nevídané, nemající obdobu, nepokoje na Kubě zavládly. Podobným způsobem se události vymkly z rukou  USA v otázce svrhnutí režimu v Bělorusku, ale i jiných státech. Maďarský premiér Orbán nenechává nikoho na pochybách, že o osudu Maďarska se bude rozhodovat zde a nikoliv v Bruselu!

       Přestože nadvláda USA a jeho světové mocenské postavení  končí,  naše parlamentní   volby budou dalším pokusem   zastavit  ekonomické koloniální postavení naší země a navrátit ji důstojnost v prosazování politiky suverénního státu bez podřízenosti k EU a USA. Životní úroveň občanů ČR stále pokulhává za sliby našich renomovaných ekonomů a nic nenasvědčuje k zásadní změně. Díky enormnímu zadlužování našeho státu nás čeká nejspíš další utahování opasků a znehodnocování financí.

   Dokáže  levice  zabránit dokončení díla zkázy české pravice, nebo…… chceme se skutečně  zbavit  České koruny a nahradit ji platidlem  Euro?  Není jen otázkou času, kdo z našich politických kolaborantů  oficiálně  nabídne spolku Sudetoněmeckého landsmanšaftu, hájící práva Němců možnost uspořádat na našem uzení jejich sjezd?  Nejsou   stále v ohrožení  majetky našeho státu, kterých se v rámci restitucí domáhá  například rod Lichtenštejnů, které podporuje strana Moravané ? Není ve hře trvale snaha o zneplatnění tzv. Benešových dekretů ? Co tak si položit otázku,zda je  skutečně naše zahraniční politika vytvářena v Černínském paláci ?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama