PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2021 12:51:00

Pirátské seniorské sportovní odpoledne. Ty nejlepší zážitky

Pirátské seniorské sportovní odpoledne. Ty nejlepší zážitky

Komentář na facebookovém profilu k předvolební kampani Pirátů mezi seniory.

 Nejlepší zážitky: potkávání, naslouchání tomu, co je pro koho v životě důležité, sbírání pohledů a důvodů pro ně. Snažím se v politice být hlasem, který vyvažuje různé perspektivy.

Obzvlášť si takových momentů cením u mezigeneračních setkání. Když se zadaří, cítím, že si jsme vzájemně inspirací a okénkem či mostem do různých životních zkušeností a pocitů, které se ale přesto dají sdílet.

Proto mám velkou radost z přátelského posezení Na Slamníku, které proběhlo v rámci iniciativy Senioři na palubě. Ve stínu historických lip, u piva, vína či čaje a v dobré společnosti, se potkali noví i staří známí, lidi s různým počtem křížků na hřbetě, všichni spojení zájmem o to, kam se ubírá naše země.

V takto skvělé atmosféře a pozitivním prostředí jsme leccos dotáhli z fáze nápadu do fáze konkrétního plánu. Překvapením věřím bude speciální autobus, který doprovodí Ivana Bartoše a Vítka Rakušana při jejich cestě za občany. Nebo seniorské sportovní odpoledne.

Moc se na to všechno těším, stejně tak jako na další podobná setkání. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama