Ing. Monika Červíčková

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.07.2021 8:39:00

Sice symbolické gesto, ale i to se počítá

Sice symbolické gesto, ale i to se počítá

Komentář na facebookovém profilu k hřejivému pocitu z vykonané práce.

 Znáte ty chvíle, kdy vám vaše práce dává smysl? Jsou k nezaplacení, zvlášť když se vám ještě podaří pomoct dobré věci. Ve Sněmovně je takových okamžiků spíš pomálu, o to víc si jich vážím.

Naposled mi udělal radost dopis od předsedy Stálého výboru pro zahraniční vztahy, pana Rubena Rubinyana, ve kterém ocenil podporu Poslanecké sněmovny vůči Arménům.

Sněmovna ji téhle těžce zkoušené zemi vyslovila letos 10. června prostřednictvím usnesení Zahraničního výboru ve věci arménských válečných zajatců aktuálně zadržovaných ázerbajdžánskou stranou válečného konfliktu v Náhorním Karabachu.

Jednalo se tehdy o můj návrh a já mám dodnes dobrý pocit, že se ho podařilo prosadit. Jde sice hlavně o symbolické gesto, ale jak ukazuje historie, i to se počítá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama