Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • Praha 18
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.08.2021 9:44:25

Aliance pro budoucnost roste, náš program lidé podporují

Aliance pro budoucnost roste, náš program lidé podporují

Aliance pro budoucnost posiluje, což je skvělá zpráva. Máme již z několika průzkumů potvrzeno, že o naši Alianci pro budoucnost je zájem.

Z výsledků několika agentur jsme zaznamenali zajímavé poznatky. Poměrně málo lidí obecně se zajímá o programy politických stran a spíše těží z historické zkušenosti.

Velmi pozitivní zprávou je, že pokud jde o lidi, kteří si poctivě studují programy politických stran, Aliance pro budoucnost mezi nimi jednoznačně kraluje a shodují se, že náš program přesně vystihuje jejich myšlení. To je výborná zpráva.

Ve chvíli, kdy se náš program dostatečně dostává k voličům, je zde vysoká pravděpodobnost, že náš volební zisk bude ještě vyšší než jsme očekávali. Mile nás to překvapilo, protože jsme se obávali, že lidé už programy prakticky nečtou. Velká část to tak sice má, ale není ale malé procento těch, co si vše poctivě studují.

Pokud jde o vývoj podpory Aliance pro budoucnost, tak stále postupně rosteme, což potvrzuje naše prognózy o správnosti spojení menších stran z pravé strany politického spektra. Očekáváme, že za pár týdnů převýšíme podporu koalice kolem Trikolóry. Pouze je škoda, že vedení Trikolóry dosud nechtělo slyšet na předvolební spolupráci. Takto bychom byli ještě silnější, nicméně už teď Aliance pro budoucnost sdružuje celou řadu politických stran a naši voliči se nemusí obávat, že by jejich hlasy skončili v pomyslném koši.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama