ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.08.2021 22:27:00

Státem řízenou diskriminaci je potřeba včas a hlasitě odmítnout

Státem řízenou diskriminaci je potřeba včas a hlasitě odmítnout

Komentář na facebookovém profilu k diskriminaci neočkovaných občanů

 Ve Francii nově nesmějí neočkovaní občané určitých profesí chodit do práce. Je jim zakázáno vydělávat si na živobytí. Protože nedostanou žádnou podporu, kladou si toto občané akutní otazku: “Máme riskovat hlad nebo podstoupit očkování?”

Je to velice nebezpečný krok. I pro nás v České republice. Až totiž bude chtít něco podobného zavádět i u nás, budou tvrdit: "Ve Francii k tomuto opatření přistoupili. Je to vyspělá, demokratická země. Kdo jsme my, abychom takovou zemi nenásledovali?"

Je zřejmé, že tohle je pouze první stupeň. Státem nařízená diskriminace nenaočkovaných bude nepochybně následovat i v dalších profesích a v dalších oblastech života. Protože hranice byla překročena.

Pokud nad tímto dnes mavneme rukou, lze si představit, že zákaz chodit do práce bude nařízen neočkovaným dalších profesí. A hranice s muže posouvat dále… Nákup v supermarketu, cesta veřejnou dopravou, ošetření lékařem nebo vstup do volební místnosti, kdo ví, kam až chtějí mocní zajít?

Proto je potřeba včas a hlasitě odmítnout státem řízenou diskriminaci neočkovaných občanů. Je potřeba zabránit tomu, aby u nás stát vytvářel z neočkovaných občanů jakousi kastu nedotknutelných! Očkování musí být za všech okolností dobrovolné!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama