Mikuláš Ferjenčík

Právě jsem se vrátil z Parlamentu.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2021 16:51:14

Co takhle, ministře Havlíčku, řešit železnici i když nic nevykolejilo?

Co takhle, ministře Havlíčku, řešit železnici i když nic nevykolejilo?

Komentář na facebookovém profilu k železnici.

 Zapeklitý programátorský oříšek nad síly Českých drah.

Sedím takhle ve vlaku Praha - Přelouč, kde vysadním rodinu a rád bych pokračoval tím samým vlakem dál do České Třebové. Lístek jsem si ovšem zatím koupil jen do Přelouče, mám aplikaci Můj vlak, takže žádný problém.

Jenže máme půl hodiny zpoždění, takže sice jsem před Přeloučí, ale lístek z Přelouče do Třebové si už koupit nemohu a lístek na další vlak paní průvodčí v systému neuvidí.

Můžete namítnout, že je to moje vina, ale na stejný problém naráží lidi, kteří jedou kvůli zpoždění předchozího vlaku o vlak dřív, což se třeba na úseku Pardubice Praha děje naprosto běžně.

Řekl bych, že tohle by se nedělo, kdyby pan Havlíček řešil fungování železnice i jindy, než když zrovna něco vykolejí. Druhé vysvětlení je, že České dráhy mají zpoždění tak málo, že není potřeba tuhle maličkost řešit.

Jestli platí ta druhá možnost, tak jsem vážně smolař, vlakem jezdím každou chvíli a kdy to bylo naposledy bez zpoždění si ani nepomatuju. Půl hodina žádná míra v poslední době.

Šťastnou cestu

P.S. Paní průvodčí to operativně vyřešila, za což moc děkuji, ale standardní proces na to bohužel nemají.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama