Pavel Matějka

ZDRAVÝ ROZUM
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2021 9:19:16

RAČTE NASTOUPOVAT, V PRAŽSKÉ MHD : COVID 19 NENÍ !!!

RAČTE NASTOUPOVAT, V PRAŽSKÉ MHD : COVID 19 NENÍ !!!

Nikde z žádných přepravních prostředků. nebyl vir objeven! A to přepravují až 1 200 000 pasažérů denně !!!

 Tak jsem sehnal číslo časopisu, které jste téměř všechny zkonfiskovali: DP 7-8 a lidi divte se. Nikde z žádných přepravních prostředků. nebyl vir objeven!!! A to přepravují až 1 200 000 pasažérů denně !!!
Tím to vás šmejdi : Vojtěchu, Prymulo, Kubeku a vám podobné vyzývám: ŽALUJTE MĚ ! Za urážku. Již mám nasbíráno dost důkazů abych vás ve vlastních démonizujících lžích zastrašujících národ, utopil. Jen se bojím, že zde není soudců ani soudů kteří by tato fakta přenesli do právní roviny a vám korytářům, udělala přítrž! Tak alespoň pro širokou veřejnost dávám v plac, fakta o špinavé hře těchto šmejdů! Jen bych chtěl ještě připomenout, že stejné, negativní výsledky, byly zjištěny i na poštách i v obchodních centrech!!! Vezměme moc užitečným idiotům ( korytářům a prospěchářům ) a nechme rozhodovat dnes zastrašované ale odborníky! Pavel Matějka
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama