Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.08.2021 11:16:59

Stanovisko Rozumných (na kandidátkách APB) k Afghánistánu

Stanovisko Rozumných (na kandidátkách APB) k Afghánistánu

Stanovisko Rozumných, kteří kandidují na kandidátce Aliance pro budoucnost ve volbách do Poslanecké sněmovny, k přijímání Afghánských uprchlíků: Rozhodně už NEPŘIJÍMAT k trvalému pobytu

 tanovisko Rozumných, kteří kandidují na kandidátce Aliance pro budoucnost ve volbách do Poslanecké sněmovny, k přijímání Afghánských uprchlíků:
Rozhodně už NEPŘIJÍMAT k trvalému pobytu v ČR žádné další, než ty, které přivezly letecké speciály a kteří byli prověřeny už českými vojenskými službami na území Afghánistánu.
     Budiž nám výstrahou příklad Francie, která v roce 1962 přijala uprchlíky, kteří spolupracovali s francouzskou správou v Alžíru, a kterým hrozil smrtelně nebezpečný postih od alžírských nacionalistů, kteří zvítězili nad Francií a Francie Alžír vyklízela. Ačkoliv první generace byla za záchranu života Francii vděčná, jejich potomci ve třetí generaci v tom lepším pískají při francouzské hymně, v tom horším  páchají teroristické činy.
Mgr. Petr Hannig, předseda ROZUMNÝCH a lídr kandidátky Aliance pro budoucnost v Královéhradeckém kraji

P.S. Rozumní se rozhodli kandidovat na kandidátce ekonomicky silné Aliance pro budoucnost spolu s dalšími stranami a hnutími:
Agrární demokratická strana,
Strana konzervativní pravice - Řád národa,
Demokratická strana zelených DSZ - za práva zvířat (to NEJSOU ti eurohujerští Zelení, které propaguje neustále ČT, naopak DSZ kandidovala spolu s námi za Suverenitu v roce 2010, kdy za nás kandidovala i Jana Bobošíková a málem jsme se dostali do parlamentu), tato DSZ podporuje a zakládá útulky pro opuštěné a týrané pejsky a je proti týrání zvířat
Starostové pro kraj (to jsou ti starostové, co zásadně nesouhlasí se spojením Starostů s Piráty)
Zdraví, sport, prosperita (lékaři a sportovci, kteří vyznávají heslo "sportem ke zdraví")
a my ROZUMNÍ - Petr Hannig - za spravedlnost a životní jistoty

Důležité je také, že pokud se dostane ALIANCE do parlamentu, má stoprocentní koaliční potenciál, čili může být součástí vlády.
Jak víte, v opozici i když jste silná strana jako např. SPD, nic nemůžete ovlivnit.
Já jsem např. ve stínové vládě nominován na ministra kultury a konečně bych mohl zařídit to, aby se v našich rádiích začaly zase hrát české, moravské a slezské písničky a nevyvážely se miliardy do zahraničí za převahu anglických a amerických písní.
A vůbec bych podporoval skutečně českou kulturu, včetně kultury regionální. Chci také prosadit zákon o českém jazyku (tak jak to také zatím bezúspěšně navrhovala KSČM. Vidíte zase nevýhoda toho, když strana není přímo v koalici ale pouze podporovatelkou). Není dle mého názoru možné, aby v ČR byly některé nápisy pouze v angličtině a v některých zahraničních firmách byla komunikačním jazykem pouze angličtina (a to říkám s vědomím, že sám anglicky naprosto plynně hovořím, právě tak jako německy a dalšími třemi jazyky). Prostě naše řeč se musí chránit jako dědictví národních buditelů
Nyní nastoupí mohutná kampaň a počítáme s tím, že by ALIANCE mohla dostat až 8% hlasů

kandidáty Rozumných najdete na všech kandidátních listinách Aliance pro budoucnost (APB)

Petr Hannig, předseda Rozumných na kandidátní listině Aliance pro budoucnost
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama