Ing. Ondřej Prokop

  • ANO 2011
  • Praha 11
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2021 20:57:56

Slavnostní otevření přístavby Starochodovské školy

Slavnostní otevření přístavby Starochodovské školy

Milí sousedé, musím přiznat, že když jsem se před dvěma lety z pozice nového místostarosty pro majetek s projektem dostavby Starochodovské školy seznámil, dvakrát nadšený jsem z něj nebyl.

Zdál se mi příliš nákladný a vlastně i neefektivní, protože bychom za peníze investované do dostavby jedné základky mohli realizovat celou řadu rekonstrukcí a oprav v dalších jihoměstských školách a školkách.Dnes jsem ale rád, že se panu řediteli Hovorkovi i mým kolegům podařilo mě přesvědčit, že se tahle investice vyplatí. Díky novému křídlu totiž vedle nových tříd nebo tělocvičny vzniklo ve škole důstojné zázemí pro pedagogický sbor, který je tím nejcennějším, co škola má. 🙏Rád bych proto poděkoval jak učitelům, tak ostatním zaměstnancům školy za trpělivost a skvělou práci, kterou odvádí a odváděli i v takřka polních podmínkách.Velký dík také patří mému týmu na odboru správy majetku, kde přišel kolega Voženílek s nápadem na úpravu původního projektu s cílem vytvořit zde energeticky nenáročnou budovu. ☝ Základní škola Chodov tak dnes funguje v naprosto moderní a minimálně v Praze opravdu unikátní školské budově.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama