Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2021 21:13:12

Paní Jourová, odstupte

Paní Jourová, odstupte

Paní Jourová, s vynaložením všech si překonávám to, co bych chtěl, po přečtení Vašeho nesmyslu špinící republiku pro údajné špatné zacházení s Romy u nás, zveřejněném v PL a spílající naší republice jak špatně se chováme k, podle Vás, Romům

Paní Jourová, s vynaložením všech si překonávám to, co bych chtěl, po přečtení Vašeho nesmyslu špinící republiku pro údajné špatné zacházení s Romy u nás, zveřejněném v PL a spílající naší republice jak špatně se chováme k, podle Vás, Romům říci (ujišťuji Vás, že je nemálo z nich, kdo oslovení Rom tvrdě odmítá). Slušné a publikovatelné by to nebylo. Zeptám se tedy jen, zkusila jste se seznámit se skutečnou situací u nás? Asi ne, protože byste zjistila, že diskriminovaní jsme dnes my, kteří máme kůži bílou. Na to, co dostávají Romové bílý člověk hodně málo kdy dosáhne. Zasaďte se o to, aby pracovali a živili se jako my, prací, a bude po diskriminaci!  

Ze všeho nejlépe byste ale udělala, kdybyste ze své funkce odstoupila! Mám za to, že šíříte lži a nenávist mezi občany republiky, že tímto svým vystoupením, svou pomluvou náš národ zrazujete! Paní Jourová, s vynaložením všech si překonávám to, co bych chtěl, po přečtení Vašeho nesmyslu špinící republiku pro údajné špatné zacházení s Romy u nás, zveřejněném v PL a spílající naší republice jak špatně se chováme k, podle Vás, Romům říci (ujišťuji Vás, že je nemálo z nich, kdo oslovení Rom tvrdě odmítá). Slušné a publikovatelné by to nebylo. Zeptám se tedy jen, zkusila jste se seznámit se skutečnou situací u nás? Asi ne, protože byste zjistila, že diskriminovaní jsme dnes my, kteří máme kůži bílou. Na to, co dostávají Romové bílý člověk hodně málo kdy dosáhne. Zasaďte se o to, aby pracovali a živili se jako my, prací, a bude po diskriminaci!  

Ze všeho nejlépe byste ale udělala, kdybyste ze své funkce odstoupila! Mám za to, že šíříte lži a nenávist mezi občany republiky, že tímto svým vystoupením, svou pomluvou náš národ zrazujete! Vím, Vaše odstoupení je  má naivní představa! Příjmy v Bruselu dokáží více, než mocná čarodějka.                                                                      Jaroslav Doubrava

Jaroslav Doubrava

 ím

Jaroslav Doubrava


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama