Jana Pupavová

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.09.2021 11:34:04

Přestaňme být vazaly velmocí a zločinců

Přestaňme být vazaly velmocí a zločinců

Hnutí Tálibán představilo novou afghánskou vládu. Jedná se de facto o přehlídku těch nejtvrdších islámských radikálů – včetně zločinců a teroristů majících na svědomí stovky životů nevinných lidí.

 


Tento krok ještě zvýrazňuje ohromnou porážku, kterou Západ
v Afghánistánu utrpěl. Je to naprostá potupa.

Za tohle umírali čeští vojáci?

Položili své životy například za to, aby dnes mohl být afghánským ministrem vnitra jeden z nejhledanějších teroristů světa Sirádžuddín Hakkání, na jehož hlavu vypsal americký Federální úřad pro vyšetřování (FBI) odměnu deset milionů dolarů, jelikož organizoval a financoval největší sebevražedné atentáty na zahraniční vojáky, mezinárodní hotely a velvyslanectví v Kábulu a posílal vražedná komanda na lidi, které považoval za stoupence bývalé afghánské vlády? Neskutečné a zahanbující!

Tohle financovali čeští daňoví poplatníci? Kdo za to ponese zodpovědnost?!!!

Zločinecké „all stars“ týmy s českou podporou

Tahle nová afghánská vláda - počtem zločinců a vrahů v ní – ještě značně překonává jinou podobnou vládu, na jejímž vzniku jsme, jako Česká republika, měli též nemalý podíl.

Jde o vládu útvarů zvaného „Kosovo“, jehož nezávislost uznala česká vláda v roce 2008. V naprostém rozporu s mezinárodním právem (rezoluce Rady bezpečnosti OSN č. 1244) i proti vůli tehdejšího českého Parlamentu.

A hlavně v rozporu s českými národními zájmy, spravedlností
a morálkou, protože šlo o zradu našich dlouholetých blízkých spojenců a přátel, bratrských Srbů, kteří vždy stáli věrně po boku naší země.

Ovšem tehdejší česká vláda opět podlehla tlaku USA a Německa - a sklonila hlavu před albánskými islamisty a teroristy a jejich loutkovým mafiánským „státem“.

Kosovská galerka

Ve vedení Kosova, v pozici prezidenta i premiéra, dlouhá léta stál Hashim Thaci, někdejší vůdce teroristické organizace Kosovská osvobozenecká armáda, známé nezměrnou brutalitou vůči civilistům a účastí na mezinárodním obchodu s drogami.

Tento člověk je nyní speciální haagským tribunálem pro vyšetřování válečných zločinů v Kosovu stíhán pro důvodné podezření ze spáchání zločinů proti lidskosti a z obchodování s lidskými orgány zavražděných srbských zajatců.

Jiný albánský výtečník, bývalý kosovský premiér Ramush Haradinaj, je zase soudem v Haagu obžalován ze zločinů proti lidskosti včetně mučení a zabíjení válečných zajatců. Během jeho dlouholetého vyšetřování zahynulo nepřirozenou smrtí již 19 svědků obžaloby…

Těmto zločincům jsme tedy v roce 2008 „políbili prsteny“.

Česká zahraniční politiky musí okamžitě přestat být vazalem velmocí a jejích - často pochybných – zájmů. Nebojujme cizí války, sledujme zájmy naší země a našich občanů.

Vraťme naší zahraniční politice samostatnost, suverenitu a hrdost!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama