Marian Bojko

  • Volný blok
  • Karviná
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2021 14:33:00

Jenom v loňském roce bylo odsouzeno 150 lékařů

Jenom v loňském roce bylo odsouzeno 150 lékařů

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 17. září 2021 k Uznávání protilátek na Covid-19

 Děkuji za slovo, pane předsedající. Já bych chtěl říct jenom jednu věc. V žádném případě se mi nelíbilo tady to školení od paní Pastuchové, protože v této Sněmovně je velmi velký počet lékařů. A já můžu osobně říct, že jsou tady jenom dva, dva lékaři, kterých jsem si vážil. Jedním z nich byl pan profesor Ventruba a druhý je Milan Brázdil. Vy ostatní, vy ostatní tady za mě jednoznačně nemáte co dělat. (Rozruch v sále.)

Jo, smějte se, smějte se, je to tak. Vy jste zářným příkladem toho, jak pak Kubek před 10 lety striktně odmítal očkování proti prasečí chřipce, že nebude podporovat nějaké pokusy na zdravotnickém personálu. Za 10 let, za 10 let vás ta farmaceutická lobby, většinu těch lékařů zkorumpovala. Jenom v loňském roce bylo odsouzeno 150 lékařů. A je možné, že jeden z nich sedí tady, jeden z nich sedí tady a my to nevíme, protože to jméno my jsme se to nemohli dovědět. On jediný jejich trest byl 150 % toho korupčního jednání. A bylo jich, podotýkám, 150, a za mě je to jednoznačně špička ledovce.

Jsou lékaři, kterých si já nesmírně vážím, a to jsou lékaři, kteří opravdu jsou specialisté, ortopedové, operatéři hrudníku, srdce a tak dále. Ale to, jak se tlačí neustále na vakcinaci, neuznávají se protilátky, vždyť očkujeme jen proto, aby ty protilátky vznikly. A my je nemáme ani po dvou očkováních u většiny těch pacientů. A budeme očkovat potřetí, počtvrté, popáté? A když někdo ty protilátky má, tak mu je nebudeme uznávat? Vždyť to je zásadní věc, že buďto prodělal tu nemoc, nebo je prostě tak odolný, že přežije.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama