Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2021 6:56:16

Stanovisko Plzeňského KV KSČM z 20.9.2021

Stanovisko Plzeňského KV KSČM z 20.9.2021

Dne 20.9.2021 se v Plzni uskutečnilo 6.zasedání Plzeňského KV KSČM, které projednávalo přípravu KSČM na blížící se volby do Poslanecké sněmovny a současnou politickou situaci.

 Zasedání konstatovalo, že KSČM v Plzeňském kraji je připravena na volby. V neděli 19.9.2021 vstoupila kampaň KSČM do horké fáze, kdy se uskutečnil celokrajský mítink KSČM ve Dnešicích, kde byli představeni veřejnosti a mediím kandidáti KSČM a volební program KSČM s názvem „Šance na nový začátek“.

Krajský výbor se rovněž vyjádřil k nedávnému 20. výročí událostí z 11.9.2001 v USA, kdy došlo k útoku na New Yorkská dvojčata a Pentagon. Prakticky ani po 20 letech se občané USA, ani celého světa nedověděli skutečnou pravdu o tom, co se tehdy stalo a kdo organizoval tento zločinný útok. 

Je varující pro celý svět, v jakém stavu je americká demokracie a soudnictví, že vládnoucí režim v USA a mocní, kteří stojí v pozadí za ním, kde údajně vládne právo a demokracie, mají takovou moc, že dodnes zatajují klíčové informace a neposkytují odborníkům, ani veřejnosti důkazy a videozáznamy z těchto událostí, které se týkají podstaty existence této země?

Celý svět již dávno ví, že do Pentagonu nevletěl žádný boeing unesený teroristy, jak stále tvrdí oficiální výklad.  Skutečností však je, že „něco“ zasáhlo kanceláře Pentagonu, kde jakousi shodou náhod právě zasedala revizní komise, která prověřovala obrovské finanční zpronevěry z rozpočtu armády USA v řádu několika trilionů USD. Přítomní členové revizní komise, mezi nimi i někteří generálové armády zahynuli a doklady byly výbuchem zničeny či shořely.

Tento údajně teroristický útok na USA však posloužil vojensko-průmyslovému komplexu USA k tomu, že USA okamžitě vojensky zaútočily na Afghanistán. Tím byla zahájena nová epocha, epocha nekonečné války USA proti terorismu po celé planetě! V Afghanistánu za těch 20 let bylo povražděno vojsky USA a NATO několik desítek tisíc Afghánců!

Tato epocha se však před několika dny završila vojenským debaklem USA a jejich spojenců  v Afghanistánu.  Američané prchli z této země, přičemž ji zanechali v žalostném stavu.

Otázkou do budoucnosti je, kdo bude další obětí USA a jak se bude nazývat tato jejich válečná operace.  Protože vojensko – průmyslový komplex USA potřebuje stálý odbyt zbraní a střeliva. Také proto se mají zvýšit výdaje na zbrojení v NATO i v ČR na 2 % HDP.  KSČM je ale zásadně proti tomu! KSČM chce tyto peníze směřovat na rozvoj zdravotnictví, školství a sociální programy. Určitě v názvu této nové vojenské operace USA nebude opět chybět slovo „svoboda“!

Lidé bděte!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama