PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2021 16:10:58

Český rozhlas protiprávně zcenzuroval volební vizitky krajských lídrů ANS

Český rozhlas protiprávně zcenzuroval volební vizitky krajských lídrů ANS

Krajským lídrům ANS ve Středočeském kraji, v Olomouckém kraji, v Královehradeckém kraji a v Libereckém kraji byl po natočení volebních vizitek zaslán email, že vizitka bude zkrácena o jisté pasáže, protože je údajně v rozporu s kodexem ČRo!

Českým rozhlasem připojené „argumenty“ však nejsou pravdivé – viz důkazy níže, a proto se jedná zcela jednoznačně o nepřípustnou cenzuru a svévolné porušení svobody slova, volebního zákona a Ústavy ČR.


Skupina těchto samozvaných cenzorů rozhoduje v rozporu se zákonem o tom, co smí anebo nesmí zaznít v rámci volební kampaně. Tito lidé však nejsou vlastníky Českého rozhlasu, nýbrž jen pouhými a dokonce jen dočasnými zaměstnanci veřejnoprávního média a mají povinnost ctít Listinu základních práv a svobod, článek 17 (1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny. (2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem. Tito cenzoři jsou ze zákona povinni respektovat rovnou volební soutěž. Pokud tak nečiní, jednají protiprávně.

V rámci stížnosti zaslané generálnímu řediteli ČRo jsme uvedli následující fakta:

1) Pandemie a dokonce ani epidemie nebyla nikdy vyhlášena ani ze strany hygieny ČR – viz příloha vyjádření Ministerstva zdravotnictví ČR. Neexistuje dokonce ani žádný takový dokument, který by vydala WHO. Ta jen ústy svého ředitele na tiskovce 11. 3. 2020 deklarovala toto: „Provedli jsme posouzení, že COVID-19 lze charakterizovat jako pandemii." Ale jako „pandemii“ posoudila WHO například i prasečí chřipku. Něco řečeného ředitelem WHO na tiskovce ale rozhodně není to samé, co oficiální vyhlášení!

Neexistuje žádný právní dokument WHO, kterým by byla pandemie vyhlášena. Všechny dopady do ekonomiky (související s tzv. pandemií) vyhlásilo WEF a to dokonce již 24. 1. 2020 na uzavřeném zasedání a ještě před tím, než o tom veřejně pohovořil šéf WHO. 
 A proto jsou slova lídrů ANS pravdivá.

2) Americká federální agentura pro zdraví (CDC) provedla 1. září na své oficiální stránce tyto změny: definice mRNA COVID-19 „vakcíny“ se změnila. Nyní zní následovně: „Vakcína je přípravek, který se používá ke stimulaci imunitní reakce těla proti chorobám.“ Pro srovnání – stará definice na stejné stránce zní: „Vakcína je produkt, který stimuluje imunitní systém člověka k vytvoření imunity vůči konkrétnímu onemocnění a chrání osobu před touto nemocí.“ USA změnily definici vakcíny a přidaly k ní genetickou složku. Americká společnost, která vydává referenční knihy a slovníky pojmů, Merriam-Webster, Inc., která je dceřinou společností Encyclopedia Britannica, Inc., tiše změnila definici pojmu „vakcína“. Vakcína je podle slovníku Merriam-Webster také „přípravkem genetického materiálu“. 

 A proto jsou slova lídrů ANS pravdivá. 

3) MUDr. Wolfgang Wodarg (německý lékař a politik, předseda parlamentního shromáždění zdravotního výboru Rady Evropy) vyzval k prošetření nepatřičného vlivu vyvíjeného farmaceutickými společnostmi na globální kampaň chřipky v rámci WHO a upozornil na politickou (nikoliv odbornou!) změnu "definice" pandemie přímo na veřejném slyšení v Evropském parlamentu. 

A proto jsou slova lídrů ANS pravdivá. 

4) SÚKL přímo svých stránkách uvádí toto: EMA uvádí k očkovací látce Comirnaty a Moderna tyto informace: “Dopad očkování přípravkem Comirnaty/Moderna na šíření viru SARS-CoV-2 dosud není znám. Dosud není známo, kolik očkovaných lidí může být stále schopno přenášet a šířit virus. V současné době není známo, jak dlouho trvá ochrana poskytovaná Comirnaty/Moderna. Lidé očkovaní v klinickém hodnocení budou po dobu 2 let sledováni, aby získali další informace o době trvání ochrany.” 

Vakcína Comirnaty od firem Pfizer a BioNTech získala POUZE podmínečnou registraci. Proticovidové „vakcíny“ m RNA obsahují geny, kódující proteiny patogenu. Jsou schváleny jen podmíněně a experiment bude teprve vyhodnocen! Ergo jsou to experimentální látky na genové bázi. U Evropského soudu navíc běží žaloby na tyto tzv. „vakcíny“ a v současné době jsou projednávány. 

A proto jsou slova lídrů ANS pravdivá. 

5) Nejvyšší správní soud zjistil 38x závažné porušení práva ze strany ministerstva zdravotnictví, které de facto nezákonně vynucuje očkování. Jedna z mnoha veřejných informací na toto téma je například zde: „Za chyby v opatřeních proti covidu dostanou úředníci od ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha pokuty.“ 


A proto jsou slova lídra ANS v Libereckém kraji pravdivá. 

6) Evropská unie je podle smluv z Maastrichtu, Amsterodamu (Maastricht I / II) a Lisabonu (LS) etatisticky koncipovaná nadnárodní instituce na kvazi ústavním základě. Členské státy jsou zavázány – bez ohledu na podobu a složení jednotlivých národních vlád – k praktikování jednodimenzionálního ekonomického modelu. Tento model - s možností sankcí v případech prohřešků proti němu - problematicky nazývaný neoliberální, však není „tržní“, ani liberální a už vůbec ne sociální. Současná EU je centrálně organizovaná a smluvně zaručená dominance nadnárodních finančních a hospodářských kartelů nad národními státy a jejich demokratickými institucemi. Jestliže LS zavazuje její signatáře k praktikování toho, co nazývá ‚otevřeným tržním hospodářstvím s volnou soutěží‘ (Hlava VIII: Kap. 1, čl. 119-120) a zároveň zakazuje jeho omezení (tedy regulaci resp. intervencemi) státem (Hlava I: Kap. 3-4; Hlava VII: Kap. 1, čl. 106-107), je o „národní“ politice rozhodnuto již před volbami a to zcela bez ohledu na jejich výsledek. Institucionální rámec euro-smluv platí pro státy, nikoliv jen pro politické strany, a jsou tedy obecně závazné. 

A proto jsou slova lídra ANS ve Středočeském kraji pravdivá. 

7) K otázce 11. 9. 2001. Morgan Reynolds, profesor na Texas A&M University a bývalý vysoký úředník Bushovy administrativy (v době útoků 9 - 11 byl šéfem centra Criminal Justice Center při Národním centru pro policejní analýzu) žádal řádné vědecké přezkoumání tragédie z 11. září, které bylo zorganizováno „zevnitř“ a veřejně před americkým senátem sdělil, že vědci a specialisté byli zastrašováni, aby se k tématu vyjadřovali. Mnoho odborníků požaduje politické zveřejnění skutečné pravdy o pozadí 11. září 2001 – například: Architects and Engineers for 911 Truth – asociace architektů a inženýrů žádajících vyšetření událostí z 11. září 2001 nebo Pilots for 9/11 Truth – organizace pilotů a leteckých profesionálů za nalezení pravdy za událostmi z 11. září a tisíce dalších odborníků přímo v USA. 

A proto jsou slova lídra ANS v Libereckém kraji pravdivá.

Veškeré další podrobnosti jsou k nahlédnutí zde:

https://aliancenarodnichsil.cz/stiznost-na-cenzuru-volebnich-vizitek-krajskych-lidru-ans/
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama