Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2021 13:36:22

Zmoudření, aneb politická kalkulace Ivana Bartoše

      Zmoudření,  aneb politická kalkulace  Ivana Bartoše

Šéf České pirátské strany Ivan Bartoš se v posledních dnech předvolební kampaně televizních debat raději vyhýbá.

 Důvod je prostý. Každý jeho mediální výstup prostřednictvím tohoto media je předzvěstí  další ztráty jejich  sympatizantů a voličů.  Mediální salvu raději soustředil  na  obsáhlý  rozhovor  pro  deník  Právo  dne 18. září 2021. V něm opět  hýřil   sebevědomím  s cílem obrátit negativní pohled  na „konstruktivní“ piráty. Bohužel slovo pokora pro něj  zůstalo  nadále   neznámým pojmem!

     V  rozhovoru se nám snaží představit  dnes již  vyzrálého 41.letého politika, který si konečně ujasnil (zásadně změnil) především v zájmu voličském a současnému kurzu EU, své názory na palčivé otázky se kterými se občané ČR potýkají.  Snad  nejvýrazněji  je jeho dobře promazaná korouhvička v otáčejícím se větru  vidět  z jeho obratu v otázce nelegální migrace.  Ze  zprofanovaného  (foto)  vítače  Bartoše se stává odmítač nelegální migrace, který  rozpozná vnucovanou kulturní variabilitu od opravdového nebezpečí islamizace Evropy. Další Bartošovo vykrucování  postojů z dřívějších let je v názoru na členství ČR v NATO a EU. Oproti roku 2017 Bartoš  nyní  zaujímá  jasný a pozitivní postoj našeho členství v těchto strukturách.  Škoda, že ani  po vypráskání  vojsk NATO a   jejich  dvacetileté devastace  v Afghanistánu  si Bartoš neuvědomuje , do jakého chomoutu NATO jsme vstoupili  a na čem se v mezinárodním měřítku podílíme !

    Není pochyb o tom, že Bartošovo  „zmoudření“  je ve skutečnosti  (s)prostý  politický kalkul.  Vláda složená z  takových politických „kapacit“ jakými jsou Bartoš, Richterová,  Ferjenčík  a další  se  nebude  štítit ničeho. Stejně  jako  v rozhovoru  Bartošem  vyzdvihovaný  velký politický kamarád pravicové ODS  Petr Fiala, který se netají svými dlouholetými  nadstandardními  vztahy se sudetoněmeckým landsmanšaftem.  Především  ale  nebude  hájit zájmy této země a tohoto národa!  Svým  názorem  na odvolání prezidenta Zemana z jeho funkce  za jistých okolností  se  Bartoš koneckonců netají ani v uvedeném rozhovoru.

      Dnes piráti  nesmlouvavě kritizují současného premiéra  téměř za vše.  Scénář „pirátského“ vládnutí  v koalici s pravicí   neznáme, ale lze si jej představit.  Dokončení  rozkradení  státu, které v 90. letech započala  spřátelená ODS, zelená pro nelegální migraci a „politické“ neziskovky.  Zvyšování  dávek  nepřizpůsobivým, zavedení eura. Pokračování v další  destabilizaci  našich vztahů s RF a ČLR. Zrušení Benešových dekretů a podřízení ČR diktátu EU, Vše  za  mediální podpory Moravce, Fridrichové  a dalších mediálních tváří veřejnoprávní televize k utváření správného názoru   daňových koncesionářů v duchu  pomalu se rozpadající EU.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama