Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2021 19:43:00

Žádné rudé nápady nepřipustíme

Žádné rudé nápady nepřipustíme

Komentář na facebookovém profilu k bydlení.

 Pokuty za neobsazené byty? Vyvlastňování Vašich bytů? Zdanění bytů? Nebo dokonce lustrování, zda nežijete sami v příliš velkém bytě? ŽADNÝ Z TĚCHTO RUDÝCH NÁPADŮ NEDOPUSTÍME!

Chceme výstavbu na brownfieldech, kvalitní projekty typových bytových domů pro obce a města, zvýhodněné hypotéky pro první bydlení, cenovou mapu obvyklého nájemného a další body, které najdete v našem desateru, díky kterým vyřešíme nedostupné bydlení. TO JSOU ROZUMNÁ ŘEŠENÍ, KTERÁ BYTOVOU KRIZI OPRAVDU VYŘEŠÍ!

Víme, že nedostupné bydlení po osmi letech vlády Andreje Babiše přivedlo mnoho mladých rodin do opravdu vážných problémů. Tomu je však konec, to musíme změnit! Upravíme podmínky tak, aby každý rok mohlo vyrůst 40 tisíc nových bytů! 

BYDLENÍ BUDE DOSTUPNÉ A NAVÍC KVALITNÍ

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama