Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2021 10:21:00

Babiš není "jen" českým problémem

Babiš není "jen" českým problémem

Komentář na facebookovém profilu k účasti maďarského premiéra Orbána na Babišově volební kampani v Ústí nad Labem

 Trochu ve stínu kauzy s podivným protáčením peněz při nákupu "drobné" nemovitosti v zemi galského kohouta zůstala další věc, kterou by měl Babiš české veřejnosti vysvětlit. Jak je možné, že si pozval na svoji volební kampaň do Ústí nad Labem stoupence zrušení Benešových dekretů?

Možná, že těm, kdo Orbánovi v Ústí tleskali, by mohl za jistých okolností připravit mnoho bezesných nocí. Orbán, a dnes spíš jím řízení poskoci, si nedají pokoj a zřejmě sní sny o velkém Maďarsku. Spát jim totiž nedají Benešovy poválečné dekrety, které se dotkly i slovenských Maďarů.

V jinak pro ně aktuálně nepřátelské Evropské unii se naposledy snažili tlačit svoje požadavky vůči Slovensku přes Petiční výbor EU. Každému soudnému jistě dojde, že útoky Fidészu na Slovensko jsou i útoky proti naší zemi.

A vysvětlovat by měl nejen Babiš. Nabízí se otázka, proč k věci mlčí komunisté, jindy tak citliví na zrušení Benešových dekretů a mlčí i hlavní národovec Okamura? Jenom "náhodou" obě party rukou společnou a nerozdílnou podporovatelé hnutí ANO, bylo líp 2011.

Kauza "Orbán v Ústí" jen ukazuje, co každý soudný už dávno ví - Babišovi jde 1. o Babiše a 2. o Babiše. O tuhle zemi určitě ani náhodou. Co taky čekat od Babiše, který se ke svému synovi chová, jak se chová?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama