ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2021 13:21:00

Potřebujeme silnější nástroje proti praní špinavých peněz

Potřebujeme silnější nástroje proti praní špinavých peněz

Komentář na facebookovém profilu ke kauze Pandora Papers

 Podívejte se na exkluzivní záběry Babišových luxusních nemovitostí na Azurovém pobřeží. Pro jejich nákup podle investigativních novinářů použil Andrej Babiš podobné metody, jako používají mafie a zločinci k praní špinavých peněz.

Bavíme se o nemovitostech za téměř 400 milionů korun. Člověk, který peníze vydělal poctivě a poctivě je zdanil, přece nemá důvod takové pochybné způsoby používat. A premiér už vůbec ne.

Jako Zelení máme jasno: současná pravidla nestačí, potřebujeme silnější nástroje proti praní špinavých peněz a mezinárodním daňovým podvodům. Nejde totiž jen o českého premiéra, podobnými způsoby mizí stovky milionů i jinde.

A k čemu jsme Andreje Babiše - a také ostatní strany - vyzvali, zjistíte ZDE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama