Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2021 16:57:00

Soukromníci, nevolte své katy! Jak se jmenují, už dobře víte

Soukromníci, nevolte své katy! Jak se jmenují, už dobře víte

Baránek (Soukromníci): OSVČ, živnostníci, malí a střední soukromníci, sedláci a farmáři, zvolte do parlamentu lidi své krve, dejte jim a tím i sobě šanci, budou za náš stav bojovat! Volte č. 8 a kroužkujte lidi ze Strany soukromníků České republiky.

 Vážené dámy a pánové,

ať už chceme nebo ne, den parlamentních voleb se neúprosně blíží. Na jaře 2021 jsme se rozhodli, že spojíme síly do politické formace Tri- kolora Svobodní Soukromníci. To proto, že situaci v České republice považujeme za velmi vážnou až kritickou. I těsně před koncem předvolební kampaně jsme stále přesvědčeni, že se tímto nejed- noduchým politickým krokem posílila naděje na překročení 5% hranice.

Pokud se to povede, tak se naši zvolení poslanci budou moci pokoušet „na místě činu“ o zlepšení podmínek pro život nejen soukromníků a jejich rodin. Dovolím si ale připomenout, že žádná ze skupin obyvatelstva nedostala od vládní tlupy takový výprask jako drobní, malí a střední soukromníci a sedláci. 200 000 soukromníků buď zkrachovalo, nebo přestalo podnikat. Zbytečně byly zničeny celé, 30 let pracně budované obory podnikání. Jen z gastronomie během státem uzavřených provozoven odešlo 60 000 kvalifikovaných zaměstnanců. A šlo by pokračovat dále. Bez přehánění tvrdím, že Babiš, Havlíček, Schillerová a ministři zdravotnictví v parlamentu, krytí stádem poslanců za ANO, KSČM a ČSSD, jsou těmi katy z titulku!

Na závěr mi dovolte, abych se vrátil postřehem k politické formaci Trikolora Svobodní Soukromníci, (volební č. 8), kterou věřím, že budete volit. V době jarních zásnub všechny tři strany o sobě tvrdily, že jsou pravicové. Volební kampaň ukázala, že i pravicovost má různé tváře. Pokud překročíme 5 % a dostaneme se do parlamentu, tak základní volební matematika nám říká, že budeme mít nejméně osm poslanců. Kandidátky ve 14 krajích jsou poskládány tak, že čtyři poslanci by měli být z Trikolory, dva ze Svobodných a dva od Soukromníků. Pokud se to nějak takto stane, je bezpodmínečně nutné okamžitě vyhodnotit poznatky z kampaně, z vystoupení ve sdělovacích prostředcích, poradit se a doladit rozdílnosti. V parlamentu je každé zaváhání vidět a je ostatními stranami zneužito.

Někteří teď mohou říci, že předbíhám. Já ale věřím, že i takto to může být, pokud dáte šanci lidem stejného osudu.

A na úplný závěr odpovím těm, kteří jsou v přemýšlení ještě dále než já. Ptají se už na komunální volby, jak mohou jednat. Strana soukromníků České republiky je i nadále svrchovanou politickou stranou se svým IČ. Určitě tam, kde jsme na radnicích samostatně, půjdeme tak i dále. Někde si naši představitelé v místě domluví různé koalice a samozřejmě, pokud se po volbách domluvíme, je variantou, hlavně ve větších a velkých městech, politická formace Trikolora Svobodní Soukromníci. Ve čtvrtečním vysílání televize CNN Prima News řekli, že máme v průzkumech 5,1 %. V nedělní besedě na CNN Prima News, kde bude i paní Zuzana Majerová Zahradníková, to dle mne bude stejné. Až budete číst Soukromníka, tak už to budeme všichni vědět (zhruva 5. 10. 2021).

Všem děkujeme za práci a nasazení.

Rudolf Baránek
zakladatel strany a člen vedení

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama