Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2021 14:36:26

Má úloha je upozorňovat na to, co může zrealizovat silná strana či hnutí

Má úloha je upozorňovat na to, co může zrealizovat silná strana či hnutí

Dostávám spoustu mailů, že moji příznivci nemohli najít Rozumné na kandidátních listinách. Takže zde je vysvětlení.

 Přátelé, při minulých volbách, mi mnozí vlastenci vyčítali, že ubíráme hlasy SPD a Tomio Okamurovi. SPD samozřejmě o nějaké spojování nemá zájem a ani to nepotřebuje. Z toho důvodu jsme nekandidovali samostatně ani s Volným blokem (Jana Volfová mi to nabízela někdy v březnu). Úmyslně jsem vybral stranu, která rozhodně nebude brát voliče SPD a to stranu Aliance pro budoucnost APB (č. 9) s naprosto odlišným programem. Já jsem měl na starosti pouze kulturu a při úspěchu možnost uvést život Zákon o českém jazyce a kultuře, což byl jediný vlastenecký moment v programu. Chtěl jsem, aby nápisy byly také v češtině (V Praze totiž na vývěsních tabulích obchodů mnohdy čeština chybí a tento zákon by nařizoval, aby český jazyk byl na na vývěsních firmách obchodů a institucí povinný a argumentoval jsem tím, že i v Protektorátu byla čeština alespoň druhá. Dnes jsou nápisy mnohdy pouze jenom v angličtině). Můj postup byl dosáhnout alespoň něčeho z vlasteneckých programů a při tom neohrozit tu jedinou stranu (SPD), která měla naději na úspěch.
Protože vlivem vyhrocené kampaně Babiš versus Antibabiš vypadly téměř všechny volební strany a hnutí (dokonce se do PS nedostali ani Komunisté a ČSSD, nehledě na Trikoloru, Přísahu a Volný blok), tak propadla i Aliance. Mnozí naši a speciálně moji příznivci nemohli najít na kandidátních listinách Rozumné. Snad i proto Aliance dostala tak málo hlasů, 4 krát méně, než když jsme v minulých volbách pouze s Národní demokracií kandidovali pod značkou Rozumní, stop migraci a diktátu EU. Tehdy nám mnozí vyčítali, že ubíráme hlasy SPD. Měli jsme jich  tehdy skutečně daleko víc.
Budu psát i nadále mé články, o nichž mi mnozí říkají, že to je má úloha, upozorňovat na různé věci.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama