Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.10.2021 14:18:00

Ve volbách drtivě vyhráli globalisté

Ve volbách drtivě vyhráli globalisté

Komentář na facebookovém profilu k výsledku voleb.

 Všem, kdo nám dali ve volbách hlas, upřímně děkuji. Nemůžu, a ani nechci, tvrdit, že náš výsledek považuji za vítězství, protože bych lhal.

Ano obstáli jsme.

SPD je jediná parlamentní strana obhajující české národní zájmy.

Musíme najít odvahu, přiznat si, že ve volbách drtivě vyhráli globalisté. Musíme najít odvahu přiznat si, že zvítězily politické síly, které chtějí naši suverenitu odevzdat do rukou byrokratů a lobbistů nadnárodních institucí, jež s námi se všemi hodlají páchat v lidských dějinách nevídané sociální a ekonomické experimenty. Síly, které chtějí vše, co tvoří naší národní identitu, rozpustit v jakési novodobé verzi biblického Babylonu, síly, které hodlají plody práce lidí naší země použít ke zvyšování životního úrovně těch, kteří zde s námi nežijí a kteří námi pohrdají. Ano, taková je skutečnost, a my se buď podvolíme, a pravděpodobně to tak už navždy zůstane, nebo budeme dál bojovat, i když víme, že jde o nerovný boj, který možná ani nelze vyhrát. Kolikrát se ale v naší historii stalo, že ve zdánlivě beznadějné situaci přišel obrat k lepšímu? Vždyť David porazil Goliáše. Nejsem filozof, ani vizionář, ani intelektuál ověnčený mnoha akademickými tituly, avšak jednu věc vím zcela jistě; v zápase, který vzdáme, už nikdy nezvítězíme. Proto všechny prosím: NEVZDÁVEJME TO!

Pro všechny ty, kteří volili jiné politické strany hájící národní zájmy naší země, našich občanů, jsme tu i pro vás.

Společně to dáme.

Nic nekončí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama