ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2021 14:03:00

Šílených nápadů hned po volbách přibývá

Šílených nápadů hned po volbách přibývá

Komentář na facebookovém profilu k stupňování restrikcí kvůli koronaviru

 Loni hned po krajských volbách přišel lockdown, i když premiér opakovaně tvrdil, že ho už nikdy nezavede.

Letos jsme varovali, že může dojít k podobnému scénáři. Před volbami klid a po volbách může začít přituhovat. Netrvalo to dlouho a stroj na omezování svobody se postupně rozjíždí na plné obrátky a zkouší kam až může zajít.

Šílených nápadů hned po volbách přibývá. Restaurace jen pro očkované. Platnost antigenních testů na jeden den a řada dalších nápadů, které budou přibývat.

Nemáme radost, že naše předvolební varování se zdá jako oprávněné. Nezbývá nám, abychom s vámi na tuto i budoucí vládu tlačili a důrazně jí vysvětlili, že takto ne! Budeme důkladně sledovat, jak se k těmto nápadům postaví možná budoucí koalice a apelujeme na ní, aby podobné nápady veřejně a nahlas odmítla!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama