Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2021 9:45:00

Radkovi Vondráčkovi se přestalo dařit

Radkovi Vondráčkovi se přestalo dařit

Komentář na facebookovém profilu k zdravotnímu stavu prezidenta Zemana

 "S aktivací článku 66 ústavy o přechodu pravomocí prezidenta bych byl opatrný. Měla by to případně udělat až nová sněmovna, která bude odrážet rozložení sil po nedávných volbách," sdělil v pondělí médiím končící šéf sněmovny. Doposud jsem si myslel, že o tom, jestli je prezident nepříčetným rozhodují lékaři, nikoli nové rozložení sil po nedávných volbách. Ale co chcete po politikovi, který nepozná, že prezident nevtipkuje, ale mele z cesty?

Po vyjádření lékařů a s vědomím toho, že už 14. října byl Zeman v těžkém stavu, je stále jistější, že Zemanův podpis na svolávačce sněmovny je falzum. K ověření stylu písma by se měli určitě dostavit Mynář, Nejedlý, Zemanová s dcerou a pro jistotu Ovčáček, ačkoli už nějaký čas dlí v modlitbách.

P.S. pardon, zahrnul bych i druhou větev kauzy - Babiš starší s Bbišem mladším, Monika a pro jistotu obě Efka.

S přibývajícím časem se mezi lidem objevily první zdravotní komplikace ve spojitosti s kauzou. Miloš na rekondičním pobytu v ÚVN. Prvním přiznaným postiženým je místopředseda senátu pan Růžička, který přestal věřit svým uším a očím.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama