ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.10.2021 22:21:00

Opravdu už si připadáme jako v Kocourkově

Opravdu už si připadáme jako v Kocourkově

Komentář na facebookovém profilu k státní podpoře firem, omezujících výrobu

 Vláda nemá dost peněz, aby lidem, které diskriminuje a požaduje po nich negativní testy, tyto testy zaplatila, ale má dost peněz, aby je rozdávala Škodovce na úkor ostatních zaměstnanců. To nám hlava nebere a opravdu už si připadáme jako v Kocourkově.

Z daní zdravě fungujících firem, kterým dnes chybí pracovníci kvůli nedostatku pracovních sil na trhu, plánuje vláda platit zaměstnance, kteří nebudou chodit do práce. Je naprosto zřejmé, že takové zásahy státu poškozují všechny zdravé firmy, produkující žádané výrobky.

Budoucí vláda v první řadě nesmí zavádět lockdown (či jinak komplikovat podnikatelům činnost), a následně musí ukončit dotování těch, kteří již nezvládají dávat svým zaměstnancům práci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama