Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2021 8:57:28

Dezinformace o Václavu Havlovi v podání Nory Fridrichové

Dezinformace o Václavu Havlovi v podání Nory Fridrichové

Ani zatím poslední díl nekonečného nedělního seriálu ČT, 168 hodin, vysílaný v premiéře 24.10.2021 nezklamal.

  Dlouhodobá  protagonistka  pořadu Nora Fridrichová  dvě  z šesti  vysílaných  reportáží  „věnovala“ tentokrát  prezidentovi ČR Miloši Zemanovi.

Doslovným  „chucpe“ se stala právě  ona druhá reportáž na adresu současné hlavy státu s názvem  In vino veritas.   V ní Nora Fridrichová, diváky své placené televize  seznamuje, že   „Miloš Zeman se v nemocnici  léčí s nemocnými játry, což zavinila zejména prezidentova  láska k alkoholu. Zřejmě aby dopad této skutečnosti na veřejné mínění nebyl takový, někteří příznivci Miloše Zemana šíří informace, že  s alkoholismem se měl potýkat i Zemanův předchůdce Václav Havel. Této zprávě se dobře daří  zejména v dezinformační prostoru a není pravdivá“!  

 Co k tomu dodat!  Nejen v  dezinformačním prostředí  se milá paní Fridrichová šíří i spousta dalších „hříchů“ na adresu alkoholika Václava Havla. Pro tento případ  přikládám  zdroj na internetové vyhledání veřejností oblíbeného  současného  „samizdatu“ s názvem Sborník článků o Václavu Havlovi o jeho okolí a historických událostech. Autory mnohých článků jsou přitom osoby z dřívějšího disentu, blízcí kamarádi tehdejšího prezidenta.

Uvidíme, zda  v době  obnovování  kultu osobnosti  Václava  Havla  nás  moderátorka  „168“ seznámí i s dalšími „hříchy“ na adresu  alkoholika Václava Havla, které  podle ní budou  obyčejnými dezinformacemi. S televizní premiérou třeba na silvestra!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama