MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2021 7:33:00

Díky, vládo, tohle fakt ne

Díky, vládo, tohle fakt ne

Komentář na facebookovém profilu k očkování bez front

 Spouštíme rezervace na jednodávkové očkování vakcínou Janssen bez front! Protože stát v nějakém chumlu ve frontě, kde naopak hrozí větší riziko nákazy, není cesta. Takže díky, vládo, tohle fakt ne.

Pražané se mohou místo toho na jednodávkovou vakcínu pohodlně objednat na konkrétní čas do našeho očkovacího centra ve Spálené ulici. Stačí se předem přihlásit přes rezervační systém ZDE nebo na čísle 222 924 260. Vyhnete se tím zbytečnému čekání.

Zvýšený zájem o očkování je realitou posledních dní. A je to dobře. Očkování je stále jednou z nejúčinnějších zbraní v boji proti pandemii. Proto by mělo být nadále celospolečenským zájmem, aby byla proočkovanost co nejvyšší. Je proto velmi zvláštní, že se lidé právě na vládním očkovacím místě na Hlavním nádraží nemohou registrovat na konkrétní čas pro očkování jednodávkovou vakcínou a musí na ni vystát nekonečnou frontu.

Uveďme si zde fakta:
Přes 70 % zachycených případů nákazy je u neočkovaných lidí. Přitom šance na horší průběh nemoci je daleko větší u nenaočkovaných, u čtyřicátníků například dokonce desetinásobná.

Čísla tedy mluví naprosto jasně ve prospěch očkování. Zvažte proto ještě očkování, prosím, pokud jste dosud nebyli. Chráníte jím sebe, své rodiny, šetříte náš zdravotní systém a síly zdravotníků.

Děkuji!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama