Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2021 10:21:00

Babrák až do konce

Babrák až do konce

Komentář na facebookovém profilu k dalším chaotickým vládním opatřením proti šíření koronaviru

 Tuhle zemi řídí nemehla, prohlásil před časem Babiš. Měl pravdu. To, co předvádí s kovidem, se už vymyká zdravému rozumu. Ani předchozí tři vlny čínské nákazy mu nestačily, aby zajistil nějaký strukturovaný a predikovatelný systém, nebo nechal jednat lidi, kteří o tom něco vědí.

Jeho politikaření v oblasti zdraví má bohužel tragické následky. V dramaticky se šířící čtvrté vlně zase předvádí chaos, nekoncepčnost... Nevím, kolik pokusů by ještě potřeboval, aby už se to konečně naučil.

Částečnou omluvou mu snad je, že resort zdravotnictví je tak zdemolovaný, že leckdo ani netuší. V rámci svého mikromanagementu státu už se roztrhal a na nápravu jeho personálního debaklu na zdravotnictví nesebral sil. A že máme o svých lékařích a lékařkách celkem dobré mínění? To je navzdory nemehlům, nikoli jejich přičiněním.

Myslím, že je na čase razit slogan, že za všechno může Babiš. Na rozdíl od "za všechno může Kalousek", to tvrzení bude tak z 90 procent pravdivé. Těch 10 procent bych nechal Zemanovi. Snažil se hodně, ale komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. I škodit se musí umět!

Za to, co tady natropil s kovidem, by mu mělo být hodně horko a od změny klimatu by to nebylo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama