Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2021 4:37:00

Pokrokový, liberálně-konzervativní, středopravý a mírně vstřícný k EU

Pokrokový, liberálně-konzervativní, středopravý a mírně vstřícný k EU

Komentář na facebookovém profilu k vládnímu programu.

 „Skutečné změny pro budoucnost naší země získávají jasné obrysy! Podařilo se nám prosadit do vládního programu mnoho našich důležitých koaličních, ale i ryze pirátských bodů, s kterými jsme šli do voleb a které jsme občanům této země, vám, slíbili prosadit. Teď je velká šance, že se to stane skutečností!

Na některých tématech jsme pak samozřejmě museli hledat kompromisy. Ale bez toho to nejde, kompromisy jsou důležitou součástí života a politiky obzvlášť, když více hlav musí najít shodu.

Zatím nemohu dopředu odhalovat konkrétnější programové priority. Již brzy ale program po vzájemné dohodě zveřejníme. Těší mě, že v něm jsou protikorupční opatření a že to je zejména obrovský posun proti programovému prohlášení stávající koalice.

Zatím vám mohu alespoň přiblížit, jak celkově program vnímám. Označil bych ho za mírně pokrokový, liberálně-konzervativní, středopravý a mírně vstřícný k Evropské unii. Myslím, že takto široké ideové rozkročení, které nejde ani v jednom směru do žádných krajních poloh, bude pro občany pojistkou, že společný program bude zastupovat co nejvíce hlasů v naši společnosti. A to je dobře!"

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama