Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2021 17:14:00

ČT by už měla nasadit nového moderátora a novou koncepci

ČT by už měla nasadit nového moderátora a novou koncepci

Komentář na facebookovém profilu k dnešním televizním debatám

 Přátelé, teď velice krátce k dnešním debatám. Předem, Moravce jsem po chvíli vypnul, protože je to zastaralé, nudné. ČT by to měla už konečně řešit a nasadit nového moderátora a novou koncepci.

První hodina na Primě. Velice se mi ta debata líbila. Víte proč? Nezaváněla nenávistí. I když pan Jurečka občas drmolí, že mu nebylo všechno, co říkal, rozumět, tak konkrétně reagoval na to, co říkal pan bývalý premiér Špidla, který zaskakoval za nemocnou ministryni Maláčovou. Bylo to možná dobře. Protože pan Špidla mluvil velice konkrétně a bez zbytečných výpadů.

Ano, tak to má být. Z levicového spektra kritika pravicového programu vlády. Nakonec v současné době jsme všichni na jedné, potápějící se lodi. Je třeba rychle vším možným a dostupným vylévat vodu z trupu lodi. I když se mi aktéři debaty ze začátku zdáli být nezajímaví, nakonec to bylo dobré.

Druhá hodina. Velice dobrá paní bývalá hejtmanka Wildumetzová Mráčková z ANO a docela mě mile překvapil pan Rozvoral z SPD. Ze začátku opakoval ty naučené floskule, které slýcháme z úst T. Okamury, ale během doby, kdy se necpal do debaty za každou cenu jako pan Baxa z ODS, nakonec dobře a věcně reagoval na invektivy paní Richterové od Pirátů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama