Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2021 19:21:00

Krizové ošetřovné jsme připravili už koncem září

Krizové ošetřovné jsme připravili už koncem září

Komentář na facebookovém profilu k náhradě mzdy v karanténě či izolaci

 Situace je vážná, je nutné projednat návrh na krizové ošetřovné 80 procent a na Izolačku. A pokud bude třeba, do hodiny jsme schopni spustit další režimy programu Antivirus.

Návrh na krizové ošetřovné jsme připravili už na konci září! Krizové ošetřovné by mělo platit po celu dobu mimořádných opatření, a kromě rodičů by mohli čerpat i nejbližší příbuzní např prarodiče. Ale pozor: školy zavírat nechceme! A Izolačku už znáte také. Fungovala jako příspěvek k náhradě mzdy v karanténě či izolaci a maximálně se osvědčila. Jde o to, že lidé, kteří jsou zodpovědní a zůstanou v izolaci či v karanténě, nemají být potrestáni nižší výplatou!

A prosím, myslete na své zdraví i na vážně nemocné lidi, kteří kvůli přeplněným nemocnicím musí čekat na své zákroky. Myslete na to, že zdravotníci nesou už příliš dlouho na svých bedrech obrovskou zátěž, kterou jim můžeme pomoci odlehčit. Omezte kontakty na minimum a očkujte se. Jsme v tom všichni společně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama